Vjenčanje godine

Naomi Campbell udat će se ove godine u jednom hramu u Luksoru

Foto: AFP
Naomi Campbell udat će se ove godine u jednom hramu u Luksoru
05.11.2010.
u 14:22
Direktor egipatskoga luksuznog hotela "Old Winter Palace" u jednom se društvu pohvalio ekskluzivnom informacijom koja je odmah procurila u javnost
Pogledaj originalni članak

Direktor egipatskoga luksuznog hotela "Old Winter Palace" u jednom se društvu pohvalio ekskluzivnom informacijom koja je odmah procurila u javnost.

Top model Naomi Campbell (40) udat će se do kraja godine za ruskog milijardera Vladija Doronjina (48) u jednom hramu u Luksoru, a luksuzni hotel u kojemu je Agatha Christie napisala roman “Smrt na Nilu” bit će rezerviran samo za Naomi i njezine goste. Sad se s nestrpljenjem iščekuje samo datum vjenčanja godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VU
vulgaris
15:19 05.11.2010.

Ne vjerujem da će ovo biti dugog daha!

Još iz rubrike Showbiz