Povratak u Zagreb

Nakon šest godina ponovo dolazi 'Gang of Four'

Foto: PR FOTO
Nakon šest godina ponovo dolazi 'Gang of Four'
09.12.2014.
u 15:46
Kultan britanski post punk bend 'Gang Of Four' nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture 24. travnja
Pogledaj originalni članak

Veza 'Gang Of Four' i Zagreba čvrsta je još od 15. svibnja 1981. kad je bend predvođen gitaristom Andyjem Gillom, karizmatičnim vokalom Johnom Kingom, basistom Daveom Allenom i bubnjarom Hugom Burnhamom nastupio na Zagrebačkom Bijenalu.

U krcatom Domu sportova predgrupe su im bili Haustor i Šarlo Akrobata, a koncert je zapamćen kao jedno od najupečatljivijih stranih gostovanja u bivšoj državi. Utjecaj kojeg je 'Gang Of Four' ostavio na tadašnje glazbenike ovih prostora nije ništa neobično jer je isti efekt imao i na njihove kolege diljem svijeta.

U Zagreb se 'Gang Of Four' vraćaju šest godina nakon nezaboravnog nastupa u punom  'Pauku', a sve u sklopu velike turneje na kojoj će promovirati album 'What Happens Next' koji se očekuje u veljači 2015. godine.

Ulaznice

Ulaznice po cijeni od 100 kn kreću u prodaju od danas. Ta cijena vrijedit će do 28.2., a od 1. ožujka penje se na 120 kn. Na dan koncerta, 24. travnja, za ulaznicu će trebati izdvojiti 140 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
www.entrio.hr
www.eventim.hr

>>Dvočlana družina lovila Gang of Four

>>Gang of Four: Ponovit ćemo nezaboravan zagrebački koncert

>>Terraneo: Božanstveno-bolnom bukom MBV 'razvalio' osjetila

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.