Odmor u Hrvatskoj

Nakon ozljede na snimanju, Harrison Ford sa suprugom stigao u Dubrovnik na oporavak

Foto: JEFF SPICER/DPA/PIXSELL
Harrison Ford
Foto: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL
Harrison Ford
Foto: JEFF SPICER/DPA/PIXSELL
Harrison Ford
Foto: Paul Hackett/REUTERS/PIXSELL
Harrison Ford
Foto: Press Association/PIXSELL'
'Harrison Ford.AFI Life Achievement Award to Mike Nichols.Sony Studios Lot.Culver City, California Photo: Press Association/Pixsell'
07.08.2021.
u 14:30
Ford je trenutačno u pauzi snimanja petog nastavka o slavnom arheologu, a kako je u lipnju u Londonu, tijekom snimanja, ozlijedio rame, u Hrvatsku je došao kako bi se oporavio
Pogledaj originalni članak

Proslavljen hollywoodski glumac Harrison Ford (78) stigao je u Dubrovnik sa suprugom Calistom Flockhart (55) te sinom Liamom.
Glumac se proslavio ulogama o Indiana Jonesu, a njegova supruga tv serijom Ally McBeal, u kojoj je glumila britku, ali neurotičnu odvjetnicu.

Jedan su od najpoznatijih glumačkih parova, ali svoju intimu zadržavaju za sebe pa se nastoje što manje pojavljivati u javnosti,
Inače, Calista je godinama plijenila pažnju zbog izuzetno vitke linije koju su neki čak proglašavali i anoreksičnom. Glumica je, naime, u četrdesetima počela naglo gubiti kilograme smatrajući kako će tako izgledati mlađe.


Ford je trenutačno u pauzi snimanja petog nastavka o slavnom arheologu, a kako je u lipnju u Londonu, tijekom snimanja, ozlijedio rame, u Hrvatsku je došao kako bi se oporavio.Oboje su pokušali sakriti identitet skrivajući lice sunčanim naočalama i maskama. Ipak,  fotografkinja portala  DubrovnikNet., Elizabeta Jelić, ih je "ulovila" svojim objektivom.

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Malazan
Malazan
15:29 07.08.2021.

O pa Indy je tu 😁👋 i ona mršava 🤔

LL
lijepa_li si
16:27 07.08.2021.

što nitko ne ide u nišku banju?