svadbena zvona

Nakon dvije teške transplatacije stižu sretne vijesti! Slavna glumica rekla je 'da'

Foto: Instagram
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Sarah Hyland
Foto: Pixsell
Sarah HYland
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
sarah hyland
Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell
17.07.2019.
u 19:56
Sarah Hyland koja se proslavila ulogom Haley u seriji 'Moderna obitelj' zaručila se nakon jednogodišnje veze s radijskim voditeljem Wellsom Adamsom.
Pogledaj originalni članak

Nakon dvije transplatacije bubrega i teškog bolničkog liječenja, 28-godišnja Sarah Hyland, zvijezda popularnog sitcoma 'Moderna obitelj' napokon je dočekala sretnije dane.

Na Instagramu se pohvalila zarukama koje su uslijedile na zajedničkom godišnjem odmoru s dečkom, radijskim voditeljem Wellsom Adamsom (34) koji joj je tijekom svih teških trenutaka bolesti bio najveća podrška.

Par je zajedno godinu dana, a javnost ih je prvi put uočila u Noći vještica 2017. godine kada su došli u uparenim kostimima iz serije 'Stranger Things'. Ljubav su dugo održavali na daljinu, jer je ona živjela u Los Angelesu, a on u Nasvhilleu. U kolovozu prošle godine srce ga je ipak odvuklo u Kaliforniju.

Na svom Instagramu objavljuje idilične fotografije - prosidbe i iskrenog osmijeha kraj svog odabranika.

- Ono kad ne jedeš, ne spavaš, glava ti je među zvijezdama, one ovozemaljske stvari - napisala je ispod fotografije prosidbe.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.