odgovorio na kritike

Nakon brojnih prigovora Harry napokon objasnio zašto on i Meghan koriste privatni avion

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Elton John
04.09.2019.
u 10:30
S obzirom na njihovo zalaganje za očuvanje okoliša, mnogi su ih prozvali licemjerima zbog korištenja privatnih leta.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry odlučio je odgovoriti na kritike koje su njemu i njegovoj supruzi, Meghan Markle, uputili brojni svjetski mediji, ali i ostatak javnosti.

S obzirom na njihovo zalaganje za očuvanje okoliša, mnogi su ih prozvali licemjerima zbog korištenja mogućnosti privatnog leta.

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Na predstavljanju Travelysta, inicijativu za održiva putovanja, koje se održalo u Amsterdamu, Harry je odlučio objasniti zašto umjesto komercijalnih letova on i njegova obitelj ipak biraju privatne letove. Čak četiri puta u samo 11 dana njegova je obitelj letila privatnim letom.

- Stigao sam danas ovdje komercijalnim letom. U 99 posto slučajeva putujem komercijalnim avionima. Povremeno su prilike takve da se moram pobrinuti za sigurnost svoje obitelji pa sam zato putovao privatnim letom. Doista je tako jednostavno - objasnio je Harry prisutnim novinarima.

Harry i Meghan sa sinom Archiejem otišli su na ljetovanje na Ibizu te posjetili poznatog pjevača i njihovog prijatelj, Eltona Johna. Pjevač se nakon prozivki kraljevskog para odlučio oglasiti te objasnio kako je privatni avion bila neophodna stvar zbog njihove sigurnosti.

Foto: Reuters/Pixsell
Elton John

Oglasili su se još neki ljudi iz svijeta slavnih, poput pjevačice Pink i voditeljice Ellen Degeneres, koja se također naljutila jer se vojvodi i vojvotkinji od Sussexa prigovara te ih se stalno negativno razvlači po medijima.

- Portia i ja upoznali smo princa Harryja i Meghan u Engleskoj kako bismo razgovarali o njihovom radu na očuvanju divljih životinja. Bili su najiskreniji, suosjećajni ljudi. Zamislite da vas napadaju zbog svega što radite, kada sve što pokušavate učiniti je poboljšati svijet - napisala je voditeljica na društvenim mrežama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.