valjani razlog

Nakon 4 sezone napušta show! Mario Mlinarić otkrio zašto odlazi iz 'Života na vagi'

Foto: Igor Kralj /PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Mario Mlinarić
Foto: RTL
Sanja Žuljević i Mario Mlinarić
20.03.2019.
u 17:40
Trener Mario Mlinarić više neće biti dio showa 'Život na vagi', a sada je konačno otkrio i zbog čega.
Pogledaj originalni članak

Mario Mlinarić oprostio se od showa 'Život na vagi'. Mnogima omiljenog trenera nećemo gledati u četvrtoj sezoni popularne TV emisije, a svoju odluku obznanio je na svom Facebook profilu. 

- Kandidatima, novom treneru i cijelom timu četvrte sezone "Života na vagi" želim mnogo uspjeha i sreće. Najveća nagrada u mom poslu jest  osjećaj kada znaš da si nekome pomogao, učinio ga zdravijim, sretnijim, jačim, uspješnijim... u tom smjeru i nastavljamo - napisao je Mario i mnoge ražalostio svojom odlukom.

Nešto kasnije odlučio je pojasniti što stoji iza te odluke. - Jednostavno sam tako odlučio jer želim više vremena provesti sa svojom obitelji. Sudjelovanje u showu znači biti četiri do pet mjeseci u Zagrebu, a kako sam se ja preselio s obitelji u Opatiju, nema smisla toliko izbivati od svoje obitelji - otkrio je Mlinarić za 24 sata. 

Mario je od 2013. u braku s Bojanom Kennedy s kojom ima šestogodišnjeg sina Tea. Osim njega, iz prvog braka ima i 13-godišnju kći Laru za koju kaže da je odlična odbojkašica.

Zbog svoje odluke da napusti show Mlinarić ne žali jer, kako kaže, napravio je svoje. - Show mi je dao svoje, napravio sam izazove na koje mi se javilo 56 tisuća ljudi, dobio sam 37 tisuća fotografijama s promjenama nakon mojih treninga i plana prehrane, tako da bez posla neću biti. To je najbolje za moju obitelj i mene - zaključio je mnogima omiljeni trener. 

Pogledajte i tko su ovogodišnji natjecatelji showa 'Ples sa zvijezdama'. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

CR
CroVictoria
20:35 20.03.2019.

Šta da kažem nego sretno 👍

Avatar jest
jest
18:58 20.03.2019.

Savršeno nas boli đon zašto Mlinarić odlazi iz nekog nebitnog showa u zemlji u kojoj nestaju industrija i svi mladi.

Avatar miyamoto
miyamoto
20:00 20.03.2019.

Neki ljudi vole po'est neg' Boga vidit, a onda zive na vagi te jedu sjemenke iz Kine koje su oljustene rucno( na desetke penzionera glabaju, ljuste sjemenke za male pare)