nije izdržala

Nakon 15 godina šutnje! Majka Kate Middleton progovorila o princu Williamu

Foto: Profimedia
Nakon 15 godina šutnje! Majka Kate Middleton progovorila o princu Williamu
03.12.2018.
u 19:05
Carole Middleton prekinula je dugogodišnju medijsku šutnju
Pogledaj originalni članak

Majka vojvotkinje Catherine, Carole Middleton nakon dugih 15 godina progovorila je za medije. U intervjuu za britanski The Telegraph govorila je o privatnom biznisu sa suprugom Michaelom Carole s kojim stoji iza internetske trgovine Party Pieces, a dotakla se i nekih privatnih detalja. 

Otkrila je tako kako će kako će blagdane provesti s unucima Georgeom, Louisom i Charlotte i s malenim Arthurom, inače sinom Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa.

O braku vojvotkinje i princa nije željela govoriti, ali zato nije izdržala da ne pohvali svoje zetove. – Imam dvojicu predivnih zetova, a nadam se da ću uskoro imati i predivnu snahu – izjavila je tek kratko Carole. 

Priznala je i da je strahovala od toga da će se Kate nakon ulaska u kraljevsku obitelj udaljiti od nje, ali to se srećom nije dogodilo. 

– Moj najveći strah je bio da ću izgubiti svoju obitelj, ali ostali smo bliski – rekla je gospođa Middleton, čija kompanija ove godine slavi 30 godina postojanja, no ona o mirovini još ne razmišlja. 

– Ne vidim se još u mirovini. Ako bih se i odlučila na taj korak, imala bih mnogo više posla. Primjerice, trebala bih preurediti kuću, a onda malo i putovati, no u tom slučaju bih propustila odrastanje svojih unuka, a ipak su oni na prvom mjestu – poručila je ponosna baka. 

Pogledajte i koje su poznate osobe prešle na Islam. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Čaruga
Čaruga
19:43 03.12.2018.

Koji ste vi majmuni! Sta je progovorila, da ima dobre zetove? Debili jedni!

ZN
Znam
20:07 03.12.2018.

Vl ..stoka sitnog zuba govnarija

PI
Pierro12
20:15 03.12.2018.

Koga zanimaju engleski tracevi ?! K tome jos zakleti neprijatelji Hrvata. I, opcenito katolika. Znate li, opce poznato pljuvanje po meditetanskom svijetu i kulturi Italie, Spanjolske i Hrvatske ?! Posebice katolika?! Pogledajte im tisak i televiziju. I sta se mi imamo diviti toj bolesnoj obitelji kradljivaca krune i prevaranata? Je li?