Ferragosto jam

Najvažniji kontinentalni festival na čak šest pozornica dovodi brojna zvučna imena

Foto: PR
Najvažniji kontinentalni festival na čak šest pozornica dovodi brojna zvučna imena
23.07.2019.
u 10:57
Nastupit će brojni izvođači poput Josipe Lisac i Vojka V do Partibrejkersa i Nereda i Stoke.
Pogledaj originalni članak

Festival Ferragosto jam uz obalu Orahovačkog jezera u podnožju Papuka održat će se 12. put od 1. do 5. kolovoza uz najživopisniji lineup do sada. Krenuo je kao prijateljsko druženje uz improviziranu pozornicu, a danas je među najvažnijim kontinentalnim ljetnim glazbenim događanjima u Hrvatskoj. 

Na čak šest pozornica nastupit će brojna zvučna imena od Josipe Lisac i Vojka V do Partibrejkersa i Nereda i Stoke.

Na Addiko Piknik Stageu pjevat će Josipa Lisac, Goran Bare & Majke, Vojko V, Urban&4, Brkovi, Krankšvester, Partibrejkers, Edo Maajka & Band, Letu štuke, Nered i Stoka, Nipplepeople, I Bee, Minea, Ella, M.O.R.T., Kries, Porto Morto, Them Moose Rush, Ogenj, Čovek bez sluha, Rezerve, Sfumato, Helem nejse, One Step Away, Detmeć i DJ Kneža (Dance Hard).

Izštekani Stage zauzet će Mr.Lee & IvaneSky, Domagoj Šimek, Ischariotzcky, Mi Vida, JeboTon Ansambl, Aklea Neon, MAR i Ognjen Čudnoređe.

Za #DobroJutro Stage zaduženi su Mladen Tomic, Teo Harouda, Fixsell, MILEA, Mancha, Oliver, VRH, Mile Hund, Goran Kolak i Fullstep Phil, a na Tihom Stageu nastupaju Mario, Furtee, Spica, Omer i Marko Jozić.

Balkanrock Stage predstavljaju DJ Kneža i Ferragosto orkestar, a imena Tajenog Stagea ostaju tajna.

U popratnom programu ne prospustite borbe Kečera, glazbeni kviz by Iskon i turnir u odbojci na pijesku.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.