ponosna mama

Najpoznatija plus size manekenka rodila sina: 'Životi su nam se promijenili'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.01.2020.
u 07:00
S redateljem Justinom Ervinom u braku je već devet godina, a radosnu vijest o prinovi odmah je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham u subotu je rodila dječaka. S redateljem Justinom Ervinom u braku je već devet godina, a radosnu vijest o prinovi odmah je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

- U 18 sati u subotu naši životi su se promijenili nabolje. Hvala svima na ljubavi i podršci tijekom ovog nevjerojatnog razdoblja - napisala je manekenka, ali i dalje nije htjela otkriti ime malenog dječaka.

Foto: Screenshot Instagram

Graham je poznata po isticanju koliko je važno voljeti i prihvatiti svoje tijelo pa je tako tokom cijele trudnoće ponosno objavljivala provokativne fotografije, bilo u kupaćem kostimu ili u donjem rublju. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Graham je sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila da je trudna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.