gospodin savršeni

Najpoželjniji američki neženja stigao na Korčulu: 'Kamo god krenem nalazim raj'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.08.2019.
u 16:57
Zvijezda američke inačice "Gospodina Savršenog" i sportaš Clay Harbor pristigao je u Hrvatsku.
Pogledaj originalni članak

Američki sportaš i reality zvijezda Clay Harbor stigao je u Hrvatsku i ne skriva oduševljenje. Zasada je na Korčuli, a prije toga bio je u Španjolskoj. Čini se kako mu Hrvatska brzo prirasta srcu.

Za njim luduju sve Amerikanke, a mogao bi ukrasti srce i Hrvaticama. Naime, Clay je zvijezda trenutne šeste sezone popularnog showa "Bachelor in Paradise", odnosno američkoj inačici "Gospodina Savršenog". To ga čini jednim od najpoželjnijih američkih neženja. Ovo mu je drugi put da sudjeluje u showu, a svojom opuštenosti ubrzo je osvojio srca gledatelja.
Isklesano tijelo, bijeli zubi i širok osmijeh su aduti kojima se Clay voli hvaliti, a na našoj obali će sigurno pokazivati pločice i bicepse.

Ovaj 32-godišnjak je za vrijeme prvog sudjelovanja u "Gospodinu Savršenom" ozlijedio zapešće te morao odustati od daljnjeg nastavka realityja jer je morao na operaciju. Bio je zvijezda američkog nogometa i 2010. igrao je za Philadelphia Eagles, a 2017. potpisao je za New Orleans Saints.

Zbog ozljede, morao je postati rezerva. Poslije sudjelovanja u realityju, pokušao je resetirati svoju nogometnu karijeru, ali bezuspješno.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OK
okolo
17:21 14.08.2019.

ta tko se ne bi divio raju na zemlji

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:11 14.08.2019.

Ja kamo god krenem nalazim pseća g.vna...