ljubav je na selu

Najmlađi farmer s tužnom životnom pričom: 'Otac bi bio ponosan'

Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
12.06.2019.
u 23:26
Josip Tratnjak najmlađi je natjecatelj showa "Ljubav je na selu" i ima tek 20 godina. Za 24 sata ispričao je o tužnoj godini koja je iza njega i njegovog brata Stjepana.
Pogledaj originalni članak

Josip Tratnjak dolazi iz sela Brdo Crikvensko kraj Sv. Ivana Žabno i po struci je pomoćni kuhar. Po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju ima kokoši, patke, svinje i obrađuje zemlju.

- Treba to imati volje raditi, biti naučen na takav rad. Jer imam puno zemlje. Treba se brinuti za nju. Imam još i dva traktora, veliki i mali - kaže Josip za 24 sata. Kaže kako jako voli životinje, a u slobodno vrijeme šeće psa ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Od svoje buduće cure očekuje da bude vrijedna.

- Pa ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže po cijele dane. Ne želim lijenu, nego da želi raditi - izjavio je josip dodavši da ne želi da mu djevojka ima piercing jer ga to jako smeta, ali da mu izgled kod buduće djevojke zapravo nije važan dokle god ima smisla za humor.

Veliku podršku mu daje i brat Stjepan, a njegovoj prijavi u show "Ljubav je na selu" veselio se i pokojni otac.

-Otac je jako želio da se prijavim i pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštovati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tad veselio. Morao sam obećanje onda i ispuniti. Da me sad vidi bio bi jako ponosan - rekao je Josip.

Pogledajte kako se kandidat prošlogodišnje sezone "Ljubav je na selu" otvorio o prošlosti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
Linomedo
02:09 13.06.2019.

Dečko je još mlad i ima vremena, ne treba žuriti. Ovakva emisija je za one od preko 50 koji imaju manje šanse upoznati nekoga i nemaju više što birati.

MI
midea
05:36 13.06.2019.

20 godina pa se prijavi na ovu namještaljku od emisije ? žalosno što takve emisije ciljano traže retardirane osobe , s ciljem da druge retardirane osobe takve emisije i gledaju .