"Dolina sunca": Telenovela koja ruši rekorde

Nagrada za najbolju seriju i radiohit u Makedoniji

Nagrada za najbolju seriju i radiohit u Makedoniji
25.11.2009.
u 17:19
Ana Vilenica i Bojana Gregorić najgledanije su – u Makedoniji! Naime, glavne glumice "Doline sunca" prekjučer su primile nagradu za najpopularniju nemakedonsku televizijsku seriju u Makedoniji i za najslušaniju pjesmu na tamošnjim radijskim postajama.
Pogledaj originalni članak

Popularni domaći serijal "Dolina sunca" trenutačno je, čini se, najbolji izvozni proizvod, a glavne suparnice u ljubavnim intrigama na malim ekranima Ana Vilenica i Bojana Gregorić najgledanije su – u Makedoniji! Naime, glavne glumice "Doline sunca" prekjučer su primile nagradu za najpopularniju nemakedonsku televizijsku seriju u Makedoniji i za najslušaniju pjesmu na tamošnjim radijskim postajama. Iskreno iznenađene laskavim priznanjem, Ana i Bojana vjernim su makedonskim gledateljima zahvalile videovezom i riječima "Sakamo vas", u prijevodu "Volimo vas".

– Pa, moram reći da me nagrada ugodno iznenadila, posebno za najslušaniju pjesmu. Svaka pohvala publike mnogo nam znači jer mi bez nje ne postojimo – rekla nam je Bojana Gregorić koja se nakon nekoliko mjeseci svakodnevnog snimanja za božićne i novogodišnje blagdane sprema uzeti kraći odmor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz