Još malo...

Na ovom čarobnom imanju vjenčat će se Franka i Vedran

Foto: Instagram/Wanda Nara
Franka i Vedran
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Srećko Rundić
Foto: Srećko Rundić
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
18.07.2018.
u 13:48
Petogodišnju vezu pjevačica i nogometaš okrunit će brakom ove subote u Istri
Pogledaj originalni članak

Čarobna Istra, točnije bajkovito imanje Meneghetti u Balama ove subote bit će mjesto na kojem će svoju petogodišnju vezu brakom okruniti Franka Batelić i Vedran Ćorluka, piše tportal.

Ovaj je tjedan za našeg proslavljenog reprezentativca u znaku slavlja. Nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji, spektakularnog dočeka u Zagrebu i u Sloboštini te odličnog dočeka u Frankinu Rapcu, Vedrana u subotu čeka najvažnija fešta. 

Nije poznato tko će od suigrača iz reprezentacije biti na vjenčanju, ali poznato je da će mladencima pjevati Tony Cetinski koji je  bio u Moskvi na polufinalnoj utakmici u kojoj smo pobijedili reprezentaciju Engleske, a zapjevao je i na Trgu bana Josipa Jelačića na dočeku vatrenih. 

>>Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar dras32
dras32
17:57 18.07.2018.

Vrhunski clanak. Na ovom imanju i onda ni jedna slika imanja. Diploma iz Banja luke?

ZO
zokimo
14:51 18.07.2018.

Koliko je on imao momačkih tijekom SP-a, vau

ZN
Znakovljenagrbu
00:05 19.07.2018.

Vjerujem da su, uz "raskošno imanje", "obavili" i sv. Ispovijed, pribavili sve potrebite sakramente, privolili kumove/svjedoke na sv. Ispovijed, naumili doći odjevenii na sv. Misu; kako kuma, tako i mladenka, i žene nogometaša...To je važno, to!

Još iz rubrike Showbiz