Bivše ljubavi

Na ljubav ovih parova smo zaboravili, a nekad su se ludo voljeli

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
12.08.2017.
u 19:30
Pogledaj originalni članak

Glumac Rene Bitorajac i Lana Klingor Mihić u vezi su bili tri godine, a njihova romansa počela je prije 14 godina. Uspjeli su svoju vezu držati u tajnosti gotovo dvije godine, a u javnosti nisu nikada voljeli pričati o svojoj ljubavi. Bivša pjevačica, a danas vlasnica PR agencije u jednom intervju je o vezi s Reneom rekla:  Mladost-ludost, što reći, imala sam 20 godina. Danas sam potpuno drugačija, a u toj vezi sam možda bila  veći frajer nego Rene i za puno stvari sam bila upravo ja kriva.I rene i Lana danas su u sretnim brakovima.

Nekada davno voljeli su se i glumci Petra Dugandžić i Ivan Herceg. Nakon prekida nisu zahladili odnose, a spojio  ih je i rad na sapunicama pa su tako radili zajedno "Larin izbor" a nedavno i "Zlatne dvore". - Bio mi je fatalan,  kao što vjerujem da je bio svakoj svojoj djevojci. Sad kad smo  prijatelji i kolege gledam ga drugim očima. Ali razumijem pripadnice nježnijeg spola koje mu ne mogu odoljeti - rekla je u jednom intervju Petra.  Petra je sada u braku, a Ivan Herceg u vezi s glumicom Anom Majhenić.

Prije 17 godina zaljubljeni su bili i rukometaš Mirza Džomba i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Njihova veza  pukla je 2005. godine prije nego je Mirza otišao na Svjetsko prvenstvo u rukometu u Tunisu. Mirza je sada u braku  s drugom voditeljicom - Belmom Džombom, a Nevena je u braku s Makom Vejzovićem.

Za ovu vezu se u medijima nije znalo dok to nije otkrio Giuliano. Naime, prije četiri godine u intervju za Novu TV priznao je da je u mladim danima bio u vezi s Jelenom Rozgom. - Bio sam u vezi s Rozgom kad smo bili djeca. Jelena je super cura - rekao je tada.

 

Za vrijeme studentskih dana od 1993. do 1997. godine u vezi su bili i Lucija šerbedžija i Goran Višnjić. Jednom prilikom prije 17 godina o vezi s Višnjićem Lucija je rekla:  Presretna sam zbog njegova uspjeha, i kad se sretnemo, izgrlimo se,  izljubimo i popijemo kavicu, ali ne zovemo se telefonom, nemamo intenzivne kontakte

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Apsalar
Apsalar
21:59 12.08.2017.

Šta ne smijete napisati da su Thompson i Danijela bili u vezi 😁

TA
tanjaraf
21:43 12.08.2017.

Sve prastaro. Sada je najveća frka je li Grdovic nasao Brankicu.