drama na Beverly Hillsu

Muškarac upao na Rihannin posjed i htio ju zaprositi, policija ga odvela u lisicama

Foto: Instagram screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: Instagram
Rihanna
Foto: PA/Pixsell
Foto: Charles Baus
NFL 2023: Super Bowl LVII FEB 12
Foto: Instagram
Foto: Charles Baus
NFL 2023: Super Bowl LVII FEB 12
Foto: Charles Baus
NFL 2023: Super Bowl LVII FEB 12
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS
NFL - Super Bowl LVII - Half-Time Show
Foto: John Angelillo/NEWSCOM
Super Bowl LVII at State Farm Stadium in Arizona
Foto: John Angelillo/NEWSCOM
Rihanna napravila odli?an show na Super Bowlu te otkrila da je trudna
Foto: John Angelillo/NEWSCOM
Rihanna napravila odli?an show na Super Bowlu te otkrila da je trudna
Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage
Trudna Rihanna s partnerom Asap Rockyjem dolazi na modnu reviju u Parizu
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
95th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
24.03.2023.
u 17:30
Za sada nije poznato jesu li Rihanna i njezin partner, reper ASAP Rocky (34), bili kod kuće i svjedočili ovom uznemiravanju
Pogledaj originalni članak

Strani mediji izvijestili su kako je policija u četvrtak oko 12 i 30 morala intervenirati na posjedu poznate američke pjevačice Rihanne (35) nakon što joj je na posjed upao nepoznati čovjek i, prema pisanju medija, pokušao ju zaprositi. Glasnogovornik policije u Los Angelesu rekao je da su morali uhititi čovjeka na njezinom posjedu na Beverly Hillsu, a prenosi Page Six.

Nepoznati čovjek doputovao je navodno s drugog kraja SAD-a, iz Južne Karoline, kako bi zaprosio Rihannu, ali, srećom, policija je brzo intervenirala i stavila mu lisice jer pjevačica ima vrlo dobro osiguranje. Inače, na posjed je upao odjeven u crvenu trenirku s kapuljačom. Zbog dobrog osiguranja čovjek nije uspio prići kući dalje od njezinog prilaza te ga je policija samo ispitala i brzo pustila. 

Za sada nije poznato jesu li Rihanna i njezin partner, reper ASAP Rocky (34), bili kod kuće i svjedočili ovom uznemiravanju. Inače, ovo nije prvi put da nepoznati čovjek upada na njezin posjed. 2018. godine Eduardo Leon uhićen je nakon što je provalio u njezin dom i tamo čekao 12 sati da pjevačica dođe. Srećom, Rihanna tada uopće nije bila u LA-u i njezini su ga asistenti našli u kući.

Podsjetimo, upravo je Rihanni ove godine prepala čast nastupa na poluvremenu Super Bowla, a ona se na ovaj način i vratila na pozornicu nakon stanke. 

Rihanna je na nastupu zablistala, a otkrila je i jednu posebnu vijest. Njen pripijeni kombinezon je posjetiteljima i gledateljima iza malih ekrana otkrio i veliko iznenađenje. Pjevačica s reperom čeka drugo dijete. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji tijekom nastupa, a sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici nakon showa. Rihanna i reper već zajedno imaju jedno dijete. Naime, glazbenica je sina rodila u svibnju prošle godine, a o dječaku roditelji nisu objavljivali puno detalja. Tek su u prosincu objavili snimku malenog i to je Rihanna učinila na svojem TikToku. No, roditelji ni tada nisu objavili ime dječaka. Pjevačica je u intervjuu za Washington post objavila zašto je tome tako.

- Jednostavno nismo stigli do toga. Živimo punim plućima. Ali pretpostavljam da postoji određena sloboda koja dolazi s takvim objavljivanjem – rekla je te sina opisala kao zabavnog i sretnog.

Da je Rihanna prvi put trudna saznalo se u veljači prošle godine kada je nakon višemjesečnih šuškanja potvrdila ove vijesti. 
Pjevačica je tada prošetala s partnerom u raskopčanoj jakni koja je u prvi plan istaknula njezin trudnički trbuh.

Dodajmo i da Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju nešto manje od tri godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine. Krajem te godine prvi puta zajedno su ih snimili paparazzi.  Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine. 

VIDEO Stavros nam se jutros javio iz bolnice i otkrio kako se osjeća: Idem na zračenje, jako mi je loše

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz