'stesao' liniju

Mršaviji no ikad! Prepoznajete li ovog glumca?

Foto: Reuters/PIXSELL
Zach Galifianakis
Foto: PA/PIXSELL
Zach Galifianakis
Foto: BigPictures/PIXSELL
Zach Galifianakis
26.01.2015.
u 14:33
Glumac Zach Galifianakis šokirao je sve prisutne na jučerašnjoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu svojim novim izgledom
Pogledaj originalni članak

Glumac Zach Galifianakis šokirao je sve prisutne na jučerašnjoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu. I to pozitivno!

Poznati komičar sve je mršaviji i iako je svoju figuru pokazao još u listopadu na premijeri filma Birdman u New Yorku, 45-godišnjak je od tada izgubio još kilograma.

Zach je obrijao i gustu bradu po kojoj je bio prepoznatljiv tako da ga je jučer na crvenom tepihu bilo teško prepoznati.

>> Zach Galifianakis remenom istukao Justina Biebera

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar rothmans
rothmans
01:20 27.01.2015.

pravi je glumac i majstor transformacije!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:14 26.01.2015.

Evo, ponovo imam srece sto mogu citati Vecernjak, I iz istoga saznavati za poznate I slavne glumce za koje ovdje u Juznoj Karolini nitko nikad nije cuo.

Još iz rubrike Showbiz