Anja Alavanja

Može ovo proći pod navijačku? Badić crven, ja bijela

Foto: Instagram
Može ovo proći pod navijačku? Badić crven, ja bijela
08.07.2018.
u 14:16
Poznata voditeljica Anja Alavanja odmara u Dalmaciji, a svoje je obožavatelje na Instagramu iznenadila dosjetljivošću.
Pogledaj originalni članak

Navijačka groznica u punom je jeku, a rijetki su oni koji nisu jučer iz svojih ormara vadili crveno- bijele kombinacije. Poznata voditeljica Anja Alavanja odmara u Dalmaciji, a svoje je obožavatelje na Instagramu iznenadila dosjetljivošću.

 

 

Umjesto crveno - bijelih kockica, Alavanja je na plažu došla u crvenom kupaćem kostimu, a u skladu s njenom "bijelom kožom", kako je napisala uz fotografiju, zapitala se može li ta "kombinacija" proći pod navijačku.

 ''Može ovo proći pod navijačku? Badić crven, ja bijela''.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
14:57 08.07.2018.

Ovo je već postala pošast nema kokoši koja nije ponudila sisu , dupe ,noge ili sve troje plasirajući sebe uz uspjehe repke . Odlično je navijati ali dajte malo mašte zasadite drvo banane , pišite haiku , snimite selfi na Tulovim gredama ....

PA
Pajo1203
15:38 08.07.2018.

Samo pokaži meso i onda si slavna , jebote ova niti ima mesa ni šta pokazati a razgolitila se i još unmilila se da je nešta

ST
stopostohrvat.
20:08 08.07.2018.

Nesto si mi se opustila sta je to. Sise spale ko u babe, nista zategnito, nema se na cemu ni izdrkat, vidi se da nisi na cvarcima. Ali dobro nema veze neka ima kravetina na sve strane da se ima na cemu drkat.