SUPERTALENT

Monica Rogić: Nimalo se ne nadam pobjedi, samo se želim dobro zabaviti

Foto: Marin Tironi/Pixsell
supertalent
Foto: Pixsell
supertalent
05.12.2009.
u 18:55
Monikini ukućani dovoljno su vjerovali u nju te je nagovorili da u petak otpjeva operu, što se pokazalo kao pun pogodak. Od predivnoga glasa mlade Riječanke Nina Badrić se naježila.
Pogledaj originalni članak

– Suze su mi jednostavno krenule kada su publika i žiri ustali na noge i kada sam vidjela gomilu medvjedića što su doletjeli na pozornicu – rekla nam je prepuna emocija Monica Rogić jutro nakon prolaska u finale showa Supertalent. Njezina izvedba vrlo zahtjevne pjesme “Time To Say Goodbye” najviše je oduševila Ninu, Enisa i Dubravka, ali i gledatelje, koji su je izabrali za prvog finalista u preksinoćnjoj posljednjoj polufinalnoj emisiji.

Nina Badrić se naježila

Monikini ukućani dovoljno su vjerovali u nju te je nagovorili da u petak otpjeva operu, što se pokazalo kao pun pogodak. Od predivnoga glasa mlade Riječanke Nina Badrić se naježila te joj rekla kako je pokazala da se može snaći u svakom glazbenom pravcu, a strogi Dubravko Merlić njezin nastup ocijenio je kao jedan od najvećih, čak vrhuncem cijelog showa.

A skromna 13-godišnjakinja priznaje da se nije nadala prolasku u finale, a isto tako ne očekuje ni pobjedu, već samo dobru zabavu. Za veliku završnicu planira opet izabrati pjesmu kojom će još jednom moći pokazati svu raskoš svojega glasa, a možda to bude i pjesma jednog od njezinih omiljenih glazbenika Alicie Keys, Beyonce ili Toše Proeskog.

Ponosna mama

Monica je svoje izvanredne glasovne sposobnosti pokazala već s četiri godine pjevušeći po kući, a danas je učenica glazbene škole u kojoj svira klavir i violinu te pohađa satove solo pjevanja. Mama Gabriele u tome joj je najveća podrška, a ona je i glavni vozač kad Moniku treba voziti na satove i probe.

– I sad se naježim kad se sjetim petka navečer. Bila je to predivna večer, ponosim se svojom kćeri – otkrila nam je Gabriele Rogić, koja je s Monikom navijala da u polufinalu nigdje ne pogriješi jer ipak je bila riječ o pjesmi koju rijetki mogu dobro otpjevati. Osim u Supertalentu Monica je dosad pjevala i na priredbama za dan škole te prijateljima na svadbi, a želja joj da jednoga dana kao profesionalna pjevačica puni velike dvorane te nastupa pred brojnom publikom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
Karla
23:02 05.12.2009.

Sve čestitke mladoj pjevačici! Ostani tako jednostavna i skromna!