sjajno

Monica Bellucci proslavila 51. rođendan: Ne vježbam, ne trčim, volim puno jesti

Foto: 'Cannes/Press Association/PIXSELL'
'Monica Bellucci at the premiere for \'Ne Te Retourne Pas\' (\'Don\'t Look Back\'), held at the Palais des Festivals during the 62nd Festival de Film, Cannes, France.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
monica bellucci
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
monica bellucci
Foto: Terenghi/Press Association/PIXSELL
Monica Bellucci
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Monica Bellucci
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Monica Bellucci
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Monica Bellucci
01.10.2015.
u 12:35
– Ne vježbam, ne trčim, volim puno jesti, jednostavno rečeno – lijena sam! I od toga ne bježim – rekla je Bellucci koja se prije dvije godine razvela od glumca Vincenta Cassella, s kojim ima kćeri Devu i Leonie
Pogledaj originalni članak

Prelijepa Monica Bellucci proslavila je jučer 51. rođendan te poručila kako su pedesete bolje od dvadesetih.

– Kad sam napunila 50, nisam se zavaravala razmišljanjima kako mogu i dalje imati energiju i polet jedne dvadesetogodišnjakinje. Ne bih se nikad vratila u te godine. U 40-ima sam bila borac, a sad je vrijeme za preporod – rekla je Bellucci u svom najnovijem intervjuu, koji je dala u povodu izlaska novog filma o Bondu. U njemu, naglašava glumica, glumi Bondovu ženu, a ne djevojku. Slavljenica mrzi javna događanja i ne vodi pretjeranu brigu o svom izgledu. Ljepotu može zahvaliti isključivo genima.

– Ne vježbam, ne trčim, volim puno jesti, jednostavno rečeno – lijena sam! I od toga ne bježim – rekla je Bellucci koja se prije dvije godine razvela od glumca Vincenta Cassella, s kojim ima kćeri, Devu i Leonie. – Nema mi gore stvari nego kad moram u Cannes – zaključila je.

>>Monica Bellucci i Vincent Cassel dugo živjeli na različitim adresama

>>Monica Bellucci imala aferu s azerbajdžanskim poduzetnikom?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
peugeot
16:26 01.10.2015.

Stara koka - dobra juha ! Stvarno je za "peticu" ! Dokle je stigao Kustin film "Na mlijecnom putu" s Monicom u glavnoj ulozi ?

VV
vvesnaa
17:23 01.10.2015.

Lijepa zena.