kakva tragedija

Model i supruga poznatog nogometaša (27) poginula u prometnoj nesreći, službe su morale rezati automobil

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
17.01.2022.
u 17:20
Bila je poznata po brzoj vožnji i ljubavi prema automobilima, a u trenutku nesreće vozila je automobil svog supruga, Mercedes AMG C45.
Pogledaj originalni članak

Tužna vijest dolazi iz Ukrajine. Naime, u blizini grada Odese u prometnoj nesreći smrtno je stradala supruga ukrajinskog nogometaša Oleha Danchenka (27). Viktoria Danchenko (27) bila je model i influencerica, a za Oleha se udala 2020. godine, piše News Fox 24.

Bila je poznata po brzoj vožnji i ljubavi prema automobilima, a u trenutku nesreće vozila je automobil svog supruga, Mercedes AMG C45. Naime, Viktoria je udarila u osobni automobil KIA Cerato, nakon čega se sudarila s kamionom i završila u betonskoj ogradi koja dijeli autocestu. Nažalost, poginula je na mjestu nesreće, a dežurne službe morale su prvo izrezati automobil kako bi izvadili tijelo. 

"U 15 sati na autocesti u Kijevu KIA Cerato se pri skretanju ulijevo sudarila s Mercedesom koji se kretao prema prvom automobilu marke KIA", stoji u policijskom priopćenju. U prometnoj nesreći sudjelovala su još tri vozila.

Ožalošćeni suprug trenutno je na posudbi iz AEK Atene u Zoryu Luhansk u rodnoj Ukrajini. Inače, ranije je igrao za velike ruske nogometne momčadi poput Rubina Kazana i Anzhija Mahačkala, a među njima je i ukrajinski klub Shaktar Donetsk.

Par je ljubavnu vezu započeo 2017. godine kada su se sreli u vlaku. 24. srpnja 2020. godine odlučili su se i vjenčati, a Viktoria je fotografije s vjenčanja podijelila i s pratiteljima. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine: Glasanje počinje danas!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
20:25 17.01.2022.

Šteta za svaki izgubljeni mladi život. Ali vozilo od 450 ks treba znati voziti, a ona to vjerojatno nije znala.

Avatar Tombstone
Tombstone
19:27 17.01.2022.

Potpuno nepoznati nogometas, jos nepoznatija supruga.

ME
MediciKM
08:19 18.01.2022.

Umrla je od onoga što je najviše voljela-brzu vožnju. Zar to nije pošteno?

Još iz rubrike Showbiz