u braku 11 godina

Mnogi su bili uvjereni da su manekenka i sportaš pred razvodom, ali tek sad su otkrili svoje probleme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
11.04.2020.
u 12:19
Naime, Tom i Gisele u braku su već 11 godina, zbog čega su bili česta meta tabloida koji su stupce punili navodima o njihovom mogućem razvodu.
Pogledaj originalni članak

Slavni igrač američkog nogometa, Tom Brady progovorio je nesuglasicama u braku s manekenkom Gisele Bundchen.

Naime, lijepi par je u braku već 11 godina, zbog čega su bili česta meta tabloida koji su stupce punili navodima o njihovom mogućem razvodu. Ipak, čini se da te priče nisu bile samo nagađanja, jer je Tom u razgovoru s voditeljem Howardom Sternom priznao da su prije dvije godine imali ozbiljne probleme. 

- Imala osjećaj da nisam više dio obitelji. Ja sam cijelu sezonu igrao ragbi, a ona se brinula za kuću. Kad bi sezona napokon završila bacio bih se na sve svoje druge poslovne prilike i obaveze i treninge, a ona je ogorčeno ispitivala: 'Ali kada misliš naći vremena za kuću? Kada misliš odvesti djecu u školu i provesti malo vremena s njima?' - rekao je Brady.
Supruga mu je zbog toga napisala pismo i priznala da nije sretna.

- To je bio veliki dio našeg braka i morao sam se suočiti s problemom, jer je napisala kako ona ima svoje ciljeve i snove i da je vrijeme da se i ja počnem baviti kućom i djecom - dodao je Brady.

- Morao sam se promijeniti  nisam mogao više raditi baš sve što sam htio uz ragbi zbog svoje obitelji - jer situacija nije bila dobra. Gisele jednostavno nije bila sretna i bili smo na rubu razvoda - priznao je Brady.  

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
mare0801
19:55 11.04.2020.

Ragbi? Tom Brady igra ragbi?