konačno progovorio

Dramatičan potez! Ćiro otkrio što stoji iza ožiljaka na njegovim rukama

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Boris Ščitar
02.11.2018.
u 15:07
Kad je skupio snage da joj prizna svoje osjećaje, rekla mu je da će ga Bog kazniti i da „bježi da ga ne vidi“ , priča Ćiro
Pogledaj originalni članak

O Ćiri Blaževiću možda mislite da znate sve – on je „trener svih trenera“, džentlmen prije svega, gospodin s manirama i stilom kakvog žene priželjkuju.

No, naravno, nije uvijek tako bilo. Možete li zamisliti mladog Miroslava kao četrnaestogodišnjeg ministranta? Odgojen kao katolik, svaku je nedjelju provodio u crkvi i zagledao se u nikog drugog – nego baš u časnu sestru. Divio joj se izdaleka i veselio svakom posjetu crkvi znajući da će makar vidjeti njezino lice. Časna sestra bila je njegova prva ljubav. Kad je skupio snage da joj prizna svoje osjećaje, rekla mu je da će ga Bog kazniti i da „bježi da ga ne vidi“. Ćiru kojeg poznajemo po pobjedama i inspiraciji drugima – to je toliko pogodilo da je prerezao žile o čemu i dan- danas svjedoče ožiljci na njegovim zglavcima.

No, Ćiru danas muči drugi problem, podsjetimo – opljačkali su mu kuću u Kraljevici. Prema do sad obavljenom očevidu, policija misli da su bila tri pljačkaša. Ukrali su pozamašnu količinu novca i dragocjenosti, odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka kupljen u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, pa čak i pištolj koji mu je darovao Gojko Šušak. U telefonskom razgovoru Blažević nam je rekao:

-Deprimiran sam i razočaran jer nemam ni osiguranje ni kamere. Uvijek sam razmišljao – pa tko bi mene išao pokrasti, ja sam čovjek iz naroda. Najviše me boli što razbijali bezveze – samo da unište, rekao je Ćiro za Večernji list.

Pogledajte video s najseksi Hrvatima:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:14 02.11.2018.

Čudi me da je branitelj sa tako visokim činom i ratnim zaslugama kao što je Ćiro pokraden.....

DA
Daddycool
16:05 02.11.2018.

Rezao vene.pa sta to sad ima veze sa pokradenom kucom

Avatar Snijeg
Snijeg
17:07 02.11.2018.

Dragi Ćiro Blažević iz Novog Travnika bio stariji vodnik u JNA služio sa mojim tatom u istom vodu. Bio veoma poslušan i disciplinovan...a moj ćaća bio hajduk pa kad bi postrojili sve vojnike pitali bi "ima li ovdje neko ko vrejuje u Boga"? Stari bi jedini odgovorio "Ja vjerujem" a kaže nije u to vrijeme već samo da malo komunistima zabiberi...Ali Ćiro je eto završio sa šuškovim pištoljem... što znači znati raditi unutar svakog sustava!