MAESTRALNA IZVEDBA

Miss Hrvatske u polufinalu izbora za Miss svijeta!

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
01.12.2016.
u 17:01
Izvedba hita Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman" donijela joj je plasman u polufinale izbora, među 22 ljepotice iz cijelog svijeta.
Pogledaj originalni članak

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna (22) oduševila je svojim pjevačkim talentom u Washingtonu, gdje se priprema za izbor za Miss svijeta. Izvedba hita Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman" donijela joj je plasman u polufinale izbora, među 22 ljepotice iz cijelog svijeta.

Prošle i Miss Slovenije i Miss Srbije

Ništa čudno za Angelicu, koja je prije nego što je postala Miss Hrvatske snimila nekoliko pjesama. Osim nje, u polufinalu su i Miss Slovenije Maja Taradi, koja je plesala tango, te Miss Srbije Katarina Šuklić, koja je također zapjevala.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
22:43 01.12.2016.

čestitke veliki uspjeh

Još iz rubrike Showbiz