ANGELICA JE THE VOICE

Miss Hrvatske sve zadivila svojim pjevanjem i ušla u top 10 talenata!

Foto: Screenshot
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
09.12.2016.
u 11:45
Studentica iz istarskog Novigrada ušla je u top 10 u talent showu, zahvaljujući još jednoj odličnoj pjevačkoj izvedbi hita Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman".
Pogledaj originalni članak

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna (22) nastavlja oduševljavati svojim pjevačkim sposobnostima. Studentica iz istarskog Novigrada ušla je u top 10 u talent showu, zahvaljujući još jednoj odličnoj pjevačkoj izvedbi hita Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman".

Pobjeda na talentu vodi u finale

Video njezinog nastupa jučer je objavljen na Facebook-stranici izbora za Miss svijeta i već je zaradio puno likeova i oduševljenih komentara. Inače, u finale su još ušle i Poljska, Mađarska, Latvija, Mongolija, Čile, Malta, Filipini, Ukrajina i Kanada. Gledatelji izbora glasovanjem će odlučiti o pobjednici i automatski je plasirati u finale natjecanja, među 20 misica.

S obzirom na pjevačke sposobnosti naše Angelice, nije nevjerojatno da nakon dosta godina imamo finalisticu izbora za Miss svijeta.

>>Miss Hrvatske u polufinalu izbora za Miss svijeta!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SV
sviralo
12:07 09.12.2016.

bravoooo!!! prirodno lijepa cura!

Avatar Bongozg
Bongozg
18:53 09.12.2016.

hm, pjevati ovo je zahtjevno... treba imati glas... to nije sladunjava poskocica... ovo je pjesma/glas sa karakterom... super :)

KI
Kiki42
23:22 09.12.2016.

Sigurno ima noge ko slavuj kad tako lepo peva.