Legendarni glazbenik

Mišo Kovač završio u bolnici: Javila nam se kći Ivana i otkrila njegovo zdravstveno stanje

Foto: PR
Foto: Instagram
Mišo Kovač
Foto: PR
Foto: PR
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: PR
Foto: Damira Kalajžić
Foto: Damira Kalajžić
Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Večernji list
Mišo Kovač
Foto: Goran Perišin
Foto: Goran Perišin
Foto: Goran Perišin
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Mišo Kovač
Foto: Goran Perišin
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
28.11.2023.
u 12:22
Mišo Kovač završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature, a njegova kći Ivana otkrila nam je kako se on osjeća.
Pogledaj originalni članak

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - govori nam glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature. Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu. 

 


Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

 

VEZANI ČLANCI:

ANA URŠULA NAJEV

Luca iz 'Kumova' emotivnom se objavom oprostila od serije: 'Oslikali ste mi srce najljepšim bojama'

- Proletjele nam dvije godine noseći na krilima vreće uspomena, smijeha, zagrljaja, rada, zajedništva, suza, prijateljstva i gomilu, gomilu ljubavi. Neponovljivi moji Kumovi. Hvala vam svima za svaki dan. Za 423 epizode, 14.000 scena i 250.000 izgovorenih replika. Sve ove nasmijane oči duže od dvije godine bile su jedna velika obitelj, a Paviljon 16 naš dom, napisala je glumica


- Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata - jednom prilikom je poručio Mišo Kovač.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
14:23 28.11.2023.

Drži se legendo i pozdrav sa istoka HR

DU
Deleted user
14:14 28.11.2023.

Zaboravio je koliko ima godina i dijagnoza i tu se sve krije!!!!

AN
AnimaTor
14:38 28.11.2023.

A di je Ona famozna žena s kojom je otišao u Španjolsku ? Ta ga je finaciski pošuljala do kraja. Tako da se htio i ubiti. Samo o "pravim" ženama se piše. A krive ???