Svestrana ljepotica

Misica piše knjigu za koju ju je inspirirala vlastita ljubavna priča

Foto: ''
'banic4_nnn_sce_081210'
Foto: ''
'banic5_nnn_sce_081210'
Foto: ''
'SPO_sloboda-laktasi-tuzla FO:MIRO PETROVIC UA:Reprezentativac Emir Spahic (desno) na Tusnju u drustvu sefa policije Tuzle Zorana Teofilovica'
08.12.2010.
u 22:00
Katarina Banić autorica je glazbe i stihova pjesme koju ćemo uskoro imati priliku čuti u eteru radijskih postaja
Pogledaj originalni članak

Predrasude vezane uz misice za aktualnu miss Hrvatske Katarinu Banić jednostavno ne vrijede. Osim što nije mršavica opterećena izgledom, Katarina je svestrana mlada djevojka koja studira strojarstvo, a posljednjih dana upustila se u posve drukčije vode – one glazbene, ali i književničke. 

Uči svirati glasovir

Naime, mlada Triljanka napisala je pjesmu "Nije te vrijedan" te je i sama uglazbila, a potencijalni hit uskoro bi trebao biti objavljen.

– Već dulje pišem pjesme, a kada sam napisala ovu, učinila mi se ritmičnom i pjevnom, pa sam je odlučila i uglazbiti – otkriva nam Katarina, prilično tajnovita kada je tema pjesme u pitanju.

– Reći ću samo da je ljubavna, a inspiraciju sam pronašla u nečemu što mi se događalo u životu i što me iznenadilo. Kada čujete riječi, sve će vam biti jasno – kaže 21-godišnjakinja koju je pisanje te pjesme potaknulo da ode i korak dalje – o istoj temi napisat će i knjigu.

Iako već ima umjetničko ime – Chantal – Katarina će nastupati pod svojim imenom i prezimenom jer je ljudi tako najbolje poznaju.

– Kako se oduvijek bavim nekom umjetnošću, prije sam, naime, dosta crtala, tako sam se potpisivala, ali zaključila sam da bi to ljude samo zbunjivalo – kaže Katarina i dodaje da ju je sada glazba toliko opčinila da kreće i na satove glasovira.

– I mene čudi odakle mi volja za sve to, ali trenutačno mi baš odgovara takav način izražavanja – priznaje 21-godišnjakinja koja jedino pjevačko iskustvo ima u crkvenom zboru.

Pretrpan raspored i svestranost studentice strojarstva odrazili su se i na njezin fizički izgled. Naime, u posljednjih mjesec dana skinula je nekoliko kilograma, no ona time baš nije zadovoljna.

– Kada su me kritizirali da sam bucmasta, to mi uopće nije smetalo, zapravo mi je bilo simpatično, osobito zato što su mi prilazile brojne djevojke i govorile "samo tako, pokaži im kako žena treba izgledati". Zato se sad ne želim nigdje pojavljivati, da ne kažu da sam smršavjela zbog kritika. A istina je da ja zapravo imam takav metabolizam, ljeti se malo udebljam, zimi smršavim, no bez ikakvih dijeta, to se jednostavno dogodi – objasnila nam je Katarina.

Navodi o ocu – neistiniti

A gubitku kilograma pomogla je i prehlada koja je našu misicu posljednjih dana prikovala za krevet. Na sreću, bolje joj je, iako i dalje mora mirovati i skupljati snagu. A oporavak joj je zagorčao jedan dnevni list koji je objavio članak o njezinu ocu Denisu Baniću i navodnim dugovima u kojima se zatekao.

– Ti su navodi potpuno neistiniti i razljutilo me što se njega napalo preko mene i moga imena. To ćemo moja obitelj i ja riješiti na sudu – razočarana je Katarina medijima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:03 09.12.2010.

Još jedna u nizu od glupastih manekenki! Ha ha našla dečka muslimana, nema veze važno da je nogometaš u BiH reprezentaciji! To je prva triljanka koja dovodi muslimana u naš lijepi kraj koji je hrvatski i katolički, stoljećima stenjao pod turskim osvajačima-kojeg simbolizira sinjska alka, kao da joj nije bilo momaka hrvata/katolika. Jadno, tužno.... Očito joj je samo do promocije, kao i njenom ocu.... Pljuc, pljuc...

OB
-obrisani-
09:05 09.12.2010.

Turci su uvijek htjeli naše cure.....mlado meso...katolkinje...koje će mu roditi 5 turčina... Tako je bilo i prije 400 godina, pa tako i sada-povijest se ponavlja...

OB
-obrisani-
09:09 09.12.2010.

Tako će jednog dana cijela Europa postati muslimanska, a Europljani muslimani, koji zadaju mnogo, mnogo glavobolje u cijelome svijetu; SAD, Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj....pa tako i naš katolički sinjsko-triljski kraj sa ovakvim svirepim poturicama za šaku ljudinih škuda...