Ljeto još traje

Mirjana Hrga u kupaćem kostimu poručila: Znam, znam, nije fer...

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Mirjana Hrga
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Mirjana Hrga
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Mirjana Hrga
Foto: Boris Ščitar
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
21.09.2018.
u 09:13
Otkako se povukla s malih ekrana, voditeljica i novinarka sve više vremena provodi na moru, a na Lošinju je obnovila staru kuću koju sada iznajmljuje turistima.
Pogledaj originalni članak

Mirjana Hrga nakon odlaska s RTL-a povukla se iz novinarskih voda i posvetila se novim interesima.

Posvetila se svom posebnom projektu, kako je nedavno otkrila za 100posto. Kupila je stotinu godina staru kuću na Lošinju, potpuno je adaptirala te počela iznajmljivati turistima. 

Sve više vremena, umjesto u Zagrebu, sa suprugom Stašom Stefanovićem provodi na moru, odakle se jučer javila i svojim obožavateljima na Instagramu. Bivša urednica i voditeljica RTL-a Danas objavila je fotografiju u kojoj je u kupaćem kostimu i napisala je:

 

 

 

– Znam, znam, nije fer...

Netko od obožavatelja joj je ispod fotografije napisao "Ursula", aludirajući na Ursulu Andress koja u sličnoj pozi i sličnom badiću izlazi iz mora u "Dr. No".

– Meni ljeto još traje. Uživam u ljepotama jednog od najljepših, najstarijih i javnosti najmanje znanih gradova Mediterana, u Osoru gdje dane provodim na brodu, na otoku gdje sam sagradila kuću. U Zagreb ću se vratiti kada mi dopuste poslovne prilike – poručila je Hrga u intervju za 100posto.

Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate TV voditeljice i urednice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

AG
Agricola
09:32 21.09.2018.

Ovo je ona jugoslavenka koja je pitala "što to Hrvati imaju s Dubrovnikom". Po čemu je ta neinteligentna žena bitna?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:24 21.09.2018.

Dobraaa!

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:40 21.09.2018.

A Srbin kalajiše.