Ljubav je na selu

Milko nije u milosti kandidatkinja: 'Plesao je s drugim ženama, dirao ih po kosi - ponižavajuće'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
17.03.2023.
u 08:28
Milko sebe opisuje kao zavodnika, ali njegovo ponašanje tijekom zabave upoznavanja u showu "Ljubav je na selu" nije se nimalo svidjelo njegovim kandidatkinjama
Pogledaj originalni članak

Prvi spojevi su se nastavili u sinoć prikazanom nastavku "Ljubavi je na selu" i za neke od kandidata zabava upoznavanja nije išla u smjeru koji su priželjkivali, a najviše je to osjetio farmer Milan zvani Milko. Milko je umirovljenik iz Šibenika, kojeg su gledatelji već upoznali u RTL-ovim kulinarskim showovima 'Večera za 5 na selu', ali i u 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'.

Temperamentan, bez dlake na jeziku, živopisan i šaljiv, ovaj umirovljeni 'Casanova' obožava biti u centru pažnje, a kaže da je uvijek okružen lijepim ženama i nekoć je bio pravi srcolomac. Međutim, njegov način osvajanja nije baš bio uspješan u emisiji upoznavanja s kandidatkinjama koje su mu već pri tom prvom susretu dosta toga zamjerile. Rada je jasno rekla što joj je najviše zasmetalo kod Milka tijekom zabave.

- Plesao je s drugim ženama, dirao ih po kosi, a nas kao da ni ne vidi. - rekla je Rada kojoj je smetalo što se Milko družio s kandidatkinjama drugih farmera.  - On sam ne zna što hoće. Nije htio plesati sa mnom, dao mi je košaricu, to je za mene bilo poniženje - izjavila je Rada, a s njezinim razmišljanjem složile su se i ostale Milanove kandidatkinje koje su rekle kako je plesao i s Vanjom i s Paulinom, kandidatkinjama koje uopće nisu njegove. Nakon što ju je Milko odbio za ples dok je s drugima natjecateljicama plesao Rada je rekla: - To je za mene bilo poniženje, ustala sam i otišla od stola.

I Manda i Silvana su se složile da se Milko nije lijepo ponašao prema njima na zabavi. - Sve žene koje je odabrao nije doživljavao, nego se preselio u drugo društvo i naravno da mi je to išlo na živce - rekla je Manda. Već u emisiji upoznavanja Milko je morao odlučiti koja natjecateljica ide kući, a on je odlučio kako s njima na farmu neće ići Rada. - Žao mi je što ti moraš reći da napuštaš ovaj naš svijet, bit ćemo ti zahvalni - rekao je Milko. - Ovaj svijet ne napuštam, još sam živa, ali napuštam tebe - rekla je Rada kojoj nije teško palo što je Milko odabrao baš nju. 

VIDEO Alka Vuica: Žalim što se nisam udala za svog Porečanina. I danas kad ga vidim zatitram, ali oženjen je

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.