SPORNI SPOT

Miley Cyrus otkrila što bi najviše htjela izbrisati iz karijere

Foto: Instagram
miley cyrus
Foto: Instagram
miley cyrus
Foto: Reuters/PIXSELL
amfAR
Foto: Vantagenews.co.ukVantage News//PIXSELL
miley cyrus
Foto: Luis Garcia/DPA/PIXSELL
miley cyrus
17.05.2017.
u 18:23
- Trebala sam tada razmišljati koliko dugo će me to pratiti. Tada me baš nije puno bilo briga za svijet oko mene, a sad bih vas najrađe zagrlila kazala je Miley
Pogledaj originalni članak

Četiri godine nakon što je pokorila liste s pjesmom "Wrecking Ball" Miley Cyrus je shvatila kako spot u kojem se gola ljulja na kugli za razbijanje nije bio baš najpametniji potez.

Gostujući u popularnom radijskom showu Zacha Sanga, Miley je rekla kako bi tu pjesmu najrađe "ubila", jer što god napravila, uvijek će biti "gola djevojka koja se ljulja na kugli za udaranje".

- Trebala sam tada razmišljati koliko dugo će me to pratiti. Tada me baš nije puno bilo briga za svijet oko mene, a sad bih vas najrađe zagrlila kazala je Miley i dodala kako joj nije žao što je već jednom prekinula sa sadašnjim zaručnikom Liamom Hemsworthom.

- Sve se događa s razlogom - rekla je Miley.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NP
npravednost
18:52 17.05.2017.

Tu ka

DU
Deleted user
20:39 17.05.2017.

Nek izbrise sama sebe sa ove planete.

SI
Sidro123
04:41 18.05.2017.

To ti je kada kugla ima više pameti nego glava