novi dom

Mile Kekin kupio stan za 140 tisuća eura u centru Zagreba

Foto: 'Martina Popovcic/PIXSELL'
Mile Kekin kupio stan za 140 tisuća eura u centru Zagreba
04.10.2012.
u 09:00
Ni ostali članovi Hladnog piva ne žive više u Gajnicama, ali se ondje i dalje nalazi glazbeni studio benda u kojem rade
Pogledaj originalni članak

Nakon života u roditeljskoj kući u Gajnicama, iz kojeg je prije pet godina otišao u podstanarstvo na Tuškancu, frontmen Hladnog piva Mile Kekin, doznajemo, postao je ponosni vlasnik stana u Ilici, u blizini Akademije likovnih umjetnosti.

Roker se u novi dom, koji je navodno platio oko 140 tisuća eura, uselio sa suprugom Ivanom, petogodišnjim sinom Vitom i tromjesečnom kćeri Mišom. Stan je morao renovirati jer je riječ o staroj stambenoj zgradi. Iako je većinu života proveo u mirnom susjedstvu, u zadnjoj kući na brijegu u Gajnicama, Kekin je lokaciju za savršen obiteljski život pronašao u strogom centru Zagreba. Usprkos prometnoj vrevi, pjevač u novoj četvrti uspješno pronalazi mirnije kutke za šetnju sa djecom, otkrivaju susjedi, a nerijetko navrati i do Britanca.

Osim Mile, i ostali su članovi Hladnog piva prije nekoliko godina napustili Gajnice, no u kvart u kojem su odrasli redovito se vraćaju jer se ondje nalazi glazbeni studio benda. 
Da je život u prigradskim naseljima ponekad jednostavniji od onog u centru, lani u listopadu uvjerio se i 41-godišnji Kekin kad je na zagrebačkoj Gradskoj skupštini bio prozvan zbog posjedovanja povlaštene parkirališne karte u garaži Tuškanac. Problem je bio u tome što je to pravo početkom godine bilo ukinuto.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar drug tito
drug tito
14:00 04.10.2012.

Ima se! Još kad dobiješ parking kartu besplatno ima se još i više.

AU
autoritet
15:00 04.10.2012.

Molim objavite poreznu karticu g. Kekina. Kopali ste po Thompsonovoj pa ćete vjerojatno i po ovoj, kajne?

SB
samo budale i konji
18:28 04.10.2012.

punker se prodao i digo love, nestao art-ostale nekretnine.