božićna priča

Mila Elegović i Filip Juričić upalili božićne lampice ispred Komedije

Foto: Božićna priča
božićna priča (1)
Foto: Božićna priča
božićna priča (1)
Foto: Božićna priča
božićna priča (1)
Foto: Božićna priča
božićna priča (1)
06.12.2011.
u 15:07
U sklopu događanja izveden je i mjuzikl Veseljka Barešića "Opasne veze" u režiji Aide Bukvić.
Pogledaj originalni članak

Paljenjem božićnih lampica na pročelju Kazališta Komedija sinoć je treću godinu zaredom obilježen jedinstveni projekt pod nazivom "Božićna priča" koji na zagrebačke ulice donosi nezaboravni blagdanski ugođaj. Lampice su upalili glumci Mila Elegović i glumac Filip Juričić, a druženju uz kuhano vino nazočile su i brojne osobe iz javnoga života te Komedijini glumci i pjevači.

Projekt "Božićna priča – najljepša božićna ulica", koji je ove godine počeo u subotu 3. prosinca paljenjem lampica na Zrinjevcu, natjecanje je domaćih i stranih tvrtki u maštovitome osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba. Projekt već treću godinu zaredom pruža nezaboravno iskustvo uređenoga grada, širi blagdanski optimizam i božićni ugođaj te nadahnjuje građane da ukrase i svoje domove.

– Nakon uspješnog projekta Blagdanska cooltura iz 2009., koji se prošle godine nastavio kao Božićna priča, Coca-Cola je već treću godinu zaredom ponosni partner na ovome projektu kojim građanima želimo pružiti jedinstveni doživljaj toploga blagdanskog ozračja – rekla je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska Boška Trbojević.

U sklopu događanja izveden je i mjuzikl Veseljka Barešića "Opasne veze" u režiji Aide Bukvić u kojemu su nastupili Mila Elegović, Filip Juričić, Vanda Winter, Ana Kraljević, Sanja Marin, Jasna Bilušić, Zoran Pribičević, Dražen Bratulić i drugi.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TM
trade_mark
10:04 07.12.2011.

više elegovićki trebamo na našoj \"sceni\". ;)