Neostvaren san

Mia Begović: Maštala sam da ću jednom poput Pepeljuge osvojiti zgodnog princa

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
mia begović
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
15.10.2013., Zagreb - Glumica Mia Begovic. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
26.02.2017.
u 15:19
Poznata glumica u novom mjuziklu igra Pepeljuginu zlu maćehu. Premijera "Pepeljuge" je večeras u Domu sportova
Pogledaj originalni članak

U Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova večeras će se održati premijera mjuzikla “Pepeljuga”, čiju režiju potpisuje Robert Bošković. U naslovnoj ulozi našla se mlada Kim Verson, princa Christophera igra Bojan Jambrošić, a zle polusestre Nera Stipičević i Marija Kolb. Posebno je zanimljiva glumica Mia Begović koja će u mjuziklu prepunom zaraznih songova i raskošnih kostima igrati Pepeljuginu zlu maćehu.

- Maćeha koju igram trudi se biti zločesta, a to joj i uspijeva, što se vidi po jadnoj Pepeljugi i maćehinim kćerima. Ljudi su često zbog svoje nemoći i u realnom životu zločesti jer se ne znaju snaći u određenoj situaciji pa iz kompleksa inferiornosti ulaze u kompleks superiornosti uz zloću - objašnjava Mia koja u stvarnom životu ne vjeruje u zloću i strogost nego u sudbinsku ljubav te priznaje da je, još otkako je bila djevojčica, maštala kako će jednog dana, poput Pepeljuge, osvojiti nekog zgodnog princa.

- Ljubav je osnovna pokretačka snaga. Mislim da se djevojčice rađaju s otvorenošću prema emocijama, a i tako smo odgajane. Danas bi svojoj djevojčici ipak radije čitala basne nego bajke jer nam češće nedostaje mudrosti, dok su nam emocije urođene - rekla je Mia za portal Story.hr i otkrila kako još vjeruje da je negdje čeka njezin princ.

>>Ljepotom i elegancijom ostavlja bez daha, a tek joj je 16: 'Lana, slika si i prilika pokojne majke'

>>Mia Begović: Fraza da vrijeme liječi rane je obična laž

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mrTrobec
mrTrobec
19:47 26.02.2017.

Konacno uloga po njzinoj mjeri i karakteru

DA
danebi
12:22 01.03.2017.

U danasnje vrijeme je moda ozeniti bogatog KONJA nego cekati na nekog princa.....