SRETNA GLUMICA

Mia Anočić Valentić otkrila radosnu vijest!

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell, Davor Višnjić/Pixsell
Mia Anočić Valentić
Foto: Vecernji.hr
Mia Anočić-Valentić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Mia Anočić Valentić
14.02.2018.
u 18:05
Glumica je rekla kako je još prerano za detalje, no potvrdila je kako s dečkom Aleksandrom Pupićem očekuje dijete koje će na svijet doći krajem ljeta.
Pogledaj originalni članak

Glumica Mia Anočić-Valentić (27) nedavno je sudjelovala u premijeri predstave Olivera Frljića "Šest likova traži autora", a vrlo brzo je u njenu ulogu uskočila Tihana Lazović. Naime, kako piše Story, Mia je nedavno doznala da je trudna.

Glumica je rekla kako je još prerano za detalje, no potvrdila je kako s dečkom Aleksandrom Pupićem očekuje dijete koje će na svijet doći krajem ljeta. Aleksandar je po zanimanju  fizioterapeut, maser i kiropraktičar. Premda se s Miom zna još od dječjih treninga taekwandoa u Osijeku, lani su se zaljubili i od tada su nerazdvojni.

Podsjetimo, Miu smo gledali u uspješnoj HRT-obvoj seriji "Nemoj nikome reći", a lani je sudjelovala i u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:11 14.02.2018.

dobra cica

Avatar Niškorist
Niškorist
07:39 15.02.2018.

Od nacionalnog značaja ?

Avatar Hazl113
Hazl113
07:58 15.02.2018.

Znači rastaju se uskoro.