POTVRĐENO

Meghan Markle do oltara će dopratiti otac

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Meghan Markle do oltara će dopratiti otac
04.05.2018.
u 16:14
No do crkve svetoga Jurja u Windsoru Meghan će se dovesti u automobilu s majkom Doriom Ragland, gdje će je dočekati otac, a potom i otpratiti do oltara.
Pogledaj originalni članak

Nakon brojnih nagađanja u medijima, Kensingtonska palača danas je potvrdila da će zaručnicu princa Harryja, Meghan Markle do oltara dopratiti njezin otac Thomas Markle (73), prenose britanske novine i portali. 

On će u London doputovati prije 19. svibnja te će se u Londonu upoznati s članovima kraljevske obitelji. 

No do crkve svetoga Jurja u Windsoru Meghan će se dovesti u automobilu s majkom Doriom Ragland, gdje će je dočekati otac, a potom i otpratiti do oltara. 

Doria Raglan i Thomas Markle u braku su bili devet godina, a razveli su se 1988

Kensingtonska palača priopćila je da je "iznimno važno da oboje Meghaninih roditelja sudjeluje u kćerinu vjenčanju". 

Objava je uslijedila samo dan pošto je Meghanin polubrat uputio otvoreno pismo princu Harryju u kojemu mu sugerira kako još nije kasno da otkaže vjenčanje i shvati da njegova sestra nije žena za njega.

U istome je pismu Thomas Markle mlađi, sin iz Markleova prvoga braka istaknuo da Meghan na vjenčanje nije pozvala vlastitu obitelj.

U priopćenju iz Kensingtonske palače stoji da će prije velikoga dana Thomas Markle i Doria Ragland upoznati kraljicu Elizabetu II., princa Filipa, princa od Walesa, vojvotkinju od Cornwalla te vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea. 

Očekuje se da među sudionicima vjenčanja budu princ George i princeza Charlotte, a prince Louis, rođen 23. travnja, po pisanju medija, ostat će s dadiljama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RO
rotuutor
16:29 04.05.2018.

Daj prestanite nas sikanirati sa tima parazitima,u ostalom sta to nas ima zanimati.

LU
lukathereem
17:45 04.05.2018.

doobra