kiša joj ne ide na ruku

Matija Vuica otkrila kako provodi Praznik rada: 'Od jutra nosim kante pod razrušeni krov'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
01.05.2020.
u 11:04
- Dobro prvomajsko jutro svima koji ne moraju stavljati kante pod razrušeni krov, mnogi će danas itekako raditi - napisala je Matija na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Prvomajsko jutro za dizajnericu Matiju Vuicu nije započelo najbolje. Potres joj je nedavno oštetio dom, a posljedice još uvijek nisu sanirane. Naročito se osjete kad pada kiša pa je tako Praznik rada započela noseći kante pod razrušeni krov.

- Dobro prvomajsko jutro svima koji ne moraju stavljati kante pod razrušeni krov, mnogi će danas itekako raditi - napisala je Matija na svom Facebooku, a podršku su joj u komentarima dali i brojni prijatelji.

- U radu je spas! - komentirao joj je Viktor Drago dok je Matija odgovorila da 'se ide spasiti'.

Foto: Facebook

Inače, Matija već više od mjesec dana živi u strahu od potresa pa je tako nedavno ponovno podrhtavanje tla našu dizajnericu itekako uplašilo. Matija se nedavno oglasila nakon što je potres jačine 3.5 po Richteru zatresao Zagreb.

- Znači ponovno torbu kraj vrata i noć na glavu, a možda i šator na Zrinjevac - napisala je uplašena Matija. - Taman sam bila na terasi s mužem udobno se smjestili uz kavicu i zatreslo - komentirala je ispod objave Romana Taylor, dok je Tihana Harapin Zalepugin dodala kako je njezina torba uvijek spremna.

Dizajnerica već tjednima živi u strahu od novog potresa, a onaj prvi od prije mjesec dana na nju je ostavio dubok trag. Priznala je tada to i ispod objave Maje Šuput koja se osvrnula na podrhtavanje tla i napisala kako živi u nepodnošljivom strahu. Matija joj je tada u komentarima priznala da se i ona osjeća isto. - Majo draga, ja ne skidam obuću nikako, čučim uz vrata kompletno obučena, tako da nisi jedina. Ničeg se ne bojim kao potresa…...i u povjerenju, ne znam kako ću pod tuš... mogla bih već pisati viceve na svoj račun… ostanimo pozitivni, koliko možemo - poručila je Matija.

Pogledajte i što poznati rade u karanteni?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CH
Changi
23:31 02.05.2020.

Suza mi suzu stiže. Evo, idem po kantu, poplava suza u stanu.

Avatar NancyUI75
NancyUI75
22:26 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b