NOVOPEČENI TATA

Mateo Kovačić (26) raznježio pratitelje fotografijom sa sinom: Rakitić i Modrić se rastopili

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
17.02.2021.
u 20:00
Supružnici Mateo i Izabel Kovačić žive u London, ali Izabel je njihovog sina odlučila roditi u Zagrebu.
Pogledaj originalni članak

Naš nogometni reprezentativac i igrač Chelsea Mateo Kovačić (26) na Instagramu je "rastopio" niz pratitelja objavivši fotografiju sa sinom kojeg je dobio sa suprugom Izabel u listopadu prošle godine. U komentarima su mu se javili suigrači Luka Modrić i Ivan Rakitić, a nezaustavljivi rast broja lajkova svjedoči oduševljenju koje je izazvao.

Foto: instagram

Inače, Izabel i Mateo žive u Londonu, ali ona je sina odlučila roditi u Zagrebu. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

Malenom sinu dali su tradicionalno kršćansko ime.

 "Dobro došao u našu obitelj, bebo Ivane", piše u Instagram objavi Izabelina modnog brenda, a u nastavku stoji i citat iz Biblije: "Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen u Njegovu pogledu." Objava je napisana uz fotku na kojoj je velikim slovima jednostavno napisano "IVAN".

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.