STARLETA JE USPJELA

Matea Hohnjec udaje se za bogatog Arapina u Dubaiju

Foto: pixsell
Matea Hohnjec udaje se za bogatog Arapina u Dubaiju
04.01.2011.
u 22:09
Dok njezin budući suprug zarađuje novac, 22-godišnja Matea dane provodi ljenčareći i družeći se s Hrvatima i Srbima koji tamo žive.
Pogledaj originalni članak

Matea Hohnjec, mlađa sestra manekenke Stefany Hohnjec, planira vjenčanje s bogatim Arapinom zbog kojega je nedavno preselila u Dubai. Par već neko vrijeme ondje zajedno živi u luksuznoj vili, a Matea, kako prenosi InMagazin, želi raskošnu svadbu.

Starleta i bogati poduzetnik upoznali su se na jednom domaćem teniskom turniru. Dok njezin budući suprug zarađuje novac, 22-godišnja Matea dane provodi ljenčareći i družeći se s Hrvatima i Srbima koji tamo žive. Nedavno su joj u posjeti bile i dvije godine starija sestra Stefany i prijateljica Dvina Meler.

Mlađa sestra Hohnjec poručila je kako se ne namjerava vratiti u Hrvatsku jer je u Dubaiju presretna i zadovoljna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

OB
-obrisani-
17:52 05.01.2011.

zar ima u Dubaiu Srba i Hrvata ?

Avatar dovidovic
dovidovic
21:01 05.01.2011.

Hoće se pomuslimaniti prije ili poslije vjenčanja? Bljak

EU
eugenie
10:51 05.01.2011.

nema mukte ručaka.