POKOJNA HITMEJKERICA

Marina Tucaković je za samo pet riječi u ovom velikom hitu zaradila 100 tisuća eura

Foto: Instagram
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: instagram
Marina Tucaković
Foto: Instagram
Neda ukraden na snimanju spota za pjesmu 'Bomba'
Foto: Instagram screenshot
Neda Ukraden
Foto: Instagram
Neda Ukraden
20.09.2021.
u 08:55
– Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko naslova pjesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Posljednja i konačna verzija jest "Zora je". Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je ''Suza je iz oka kanula'' – ispričala je Neda Ukraden
Pogledaj originalni članak

Pokojna autorica Marina Tucaković napisala je brojne hitove za najveće zvijezde bivše Jugoslavije poput Miše Kovača, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Severine i Nede Ukraden, za koju je koautorica pjesme "Zora je". Neda je u jednom intervjuu otkrila kako je Marina u toj pjesmi napisala samo pet riječi, no to joj je donijelo čak 100 tisuća eura.

– Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko naslova pjesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Posljednja i konačna verzija jest "Zora je". Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je ''Suza je iz oka kanula'' – ispričala je Neda u emisiji Glamur. 

Podsjetimo, Marina Tucaković preminula je jučer u 68. godini nakon duge i teške bitke s karcinomom. Proteklih dana zdravstveno stanje bilo joj je jako loše, a nakon nekoliko ohrabrujućih vijesti da stanje ipak ide na bolje uslijedila je ona najtužnija vijest – Marina se ipak nije uspjela izboriti s opakom bolesti. Zbog uznapredovalog karcinoma, ali i zaraze koronavirusom, posljednje je dane provela na respiratoru u beogradskom KBC-u Dragiša Mišović. Tužnu vijest medijima je potvrdio Marinin shrvani suprug, glazbenik Aleksandar Radulović Futa.  

– Istina je. Nemojte me ništa pitati. Hvala vam na razumijevanju – kratko je kazao novinarima Telegrafa. Njezin odlazak ostavio je golemu prazninu u srcima brojnih glazbenika diljem regije s kojima je surađivala.

VIDEO: Severina postaje TV voditeljica, radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TR
trabant7
11:33 20.09.2021.

Najbolja glazba , hitovi, producija....je bila u 80-ma, nezaboravno.

NO
nordic
20:06 21.09.2021.

nije eura nego maraka bilo! ☝ samo kažem. Marina HVALA za sve tekstove. Nikad zaboravljena! 🙏

DU
Deleted user
11:32 20.09.2021.

Glupost