nije jedini takav prizor

Marijana Mikulić podijelila prizor sa zagrebačke ulice pa prozvala gradonačelnika: 'Otkad ga imamo, Zagreb je procvao'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Instagram
Marijana Mikulić
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
06.06.2022.
u 09:00
Podijelila je fotografije prekrcanih kontejnera za smeće na ulici koja je duga 500 m, a u kojoj navodno ima više takvih prizora.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić na svom Instagram profilu podijelila je s pratiteljima svoja razmišljanja o stanju u Zagrebu. Naime, podijelila je fotografije prekrcanih kontejnera za smeće na ulici koja je duga 500 m, a u kojoj navodno ima više takvih prizora. Za sve je okrivila gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

"Ulica duga samo 500 metara, a bezbroj je ovakvih punktova", napisala je uz fotografiju kontejnera ispred kojih se mogu vidjeti nabacane vreće smeća.

Foto: Screenshot

Potom je i prozvala gradonačelnika Tomaševića. "Otkad imamo ekološki progresivnog gradonačelnika, Zagreb je procvao", dodala je sarkastično.

Foto: Screenshot

Jedna pratiteljica potom je odgovorila na njezin story i napisala kako tu vidi samo nekulturu građana, a Marijana joj je odgovorila brzo i svoj odgovor podijelila na Storyju. 

"Dragi sugrađani, na moje negodovanje već imamo odgovor. U nama je problem. Moramo kulturnije odlagati smeće", napisala je glumica. 

Foto: Screenshot

VIDEO>>Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

IV
ivgreif
11:21 06.06.2022.

Gledaj ti ove MOŽEMO komentatorske šoviniste kako prozivaju ženu na zavičajnoj osnovi, a gradonačelnik Zagreba je Bosanac Tomašević i većina njegovih suradnika također veze nema s Zagrebom jer su iz Makedonije, Slovenije, Srbije, Češke, BiH te ostalih dijelova RH. Kad već prozivate ovu zbog Hercegovine, u upravu Holdinga je Bosanac Tomašević postavio dva Hercegovca Borisa Sesara i Dubravka Karačića. U čemu je problem, pa problem je da MOŽEMO aktivisti ne rade svoj posao bez obzira na zavičaj i podrijetlo.

V0
Vlaskoulicanec3.0
10:22 06.06.2022.

Čitam ove preglupe komentare i pitam se: gdje vi živite? Kakve veze ima što jedna Hercegovka kritizira smeće u Zagrebu. Ili Kineskinja, Australka, Nijemica ili Čileanska... Od kada je Muzemo na vlasti, grad se pretvara u odlagalište otpada. I to nema veze sa građanima. Ima ono što leži po parkovima ali oni što leži pokraj pretrpanih kanti i kontejnera nema veze sa građanima već sa neodvoženjem otpada. I tko je tu kriv? Ja? Naravno: za sve je kriv Bandić! I tak bu i za deset godina. Da se razumijemo: ja Banderasa nisam ni podržavao ni birao, ali uz sve lopovluke u pozadini, grad je bio čist i sve je koliko-toliko funkcioniralo.

IV
ivgreif
11:38 06.06.2022.

Žena govori istinu, a rijetki se usude nešto prigovoriti MOŽEMO aktivistima jer ih odmah napadnu mediji u čijim redakcijama rade njihovi prijatelji + još tisuće MOŽEMO botova te napadnu, konkretno sad gospođu Mikulić napadaju na zavičajnoj osnovi, tjeraju ju iz Zagreba, a njihov šef Tomašević iz Bosne i Hercegovine. Koja groteska od MOŽEMO botovskog aktivizma.

Još iz rubrike Showbiz