pratitelji zadivljeni sličnošću

Marijana Batinić pozirala sa sestrom i otkrila sretne vijesti: 'Jedva sam je nagovorila'

Foto: John Pavlish
Foto: Instagram
Marijana Batinić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.10.2021.
u 20:30
Kako je otkrila sama voditeljica u objavi, Karla nastavlja školovanje u metropoli, a sestra ju je jedva nagovorila na selidbu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (40) s pratiteljima na Instagramu podijelila je zajedničku fotografiju sa sestrom Karlom. Sestre su na fotografiji slično su odjevene, a imaju i slične frizure. 

„Ne, nisam upisala još jedan faks, nego moja sestra nastavlja školovanje u Zagrebu. Karla Batinić. Jedva sam je nagovorila na selidbu - ljepše joj je na materinoj spizi, ali presudilo je to što se ovo učilište ipak nalazi u metropoli. Moja inženjerka pomorskog menadžmenta, uskoro će (nadam se) postati i menadžerica odnosa s javnošću. Jedva čekam da me malo 'popegla'…“, napisala je voditeljica pored fotografije. 

Marijanini pratitelji su uz lajkove napisali i svoje komentare oduševljenja:

„Iste ste““ „Prekrasne ste obje. Stvarno već dugo nisam vidjela nekoga tko toliko sliči kao vas dvije!“, pisali su oduševljeni pratitelji. 

Inače, Marijana se krajem rujna pohvalila sestrinim uspjehom. Naime, Karla je diplomirala na Pomorskom fakultetu u Splitu, a sada, čini se, nastavlja život u Zagrebu. Kako je otkrila sama voditeljica u objavi, Karla nastavlja školovanje u metropoli, a sestra ju je jedva nagovorila na selidbu. 

Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Darko zg
Darko zg
21:42 13.10.2021.

lijepe curke

Avatar javorko
javorko
07:10 14.10.2021.

Marijana ne zna 4 rijeci izgoviti ima vokabular od 15 rijeci a tv voditelj je!!

IM
imamohrvatsku
02:01 14.10.2021.

Pomorski menadžment i odnosi s javnošću? Kud će suza nego na oko. Zagreb je idealan za uhljebljivanje takvih "stručnjaka". Samo se bojim da ne kupi stan. Ako ga slučajno želi kupiti molim je da uzme novogradnju pa makar i na periferiji iako znam da njoj i seki samo centar dolazi u obzir. Dosta je što moram financirati obnovu oštećenog obiteljskog gnijezda sestrice Marijane.