Ispovijed

Marijan Ban otkrio Tatjani Jurić sve o samoranjavanju

Marijan Ban otkrio Tatjani Jurić sve o samoranjavanju
16.01.2010.
u 17:25
- Nisam upoznala njegovu obitelj, ali rekao mi je da je na intervju sa mnom pristao upravo zbog mlađe kćeri. Ona mu je, naime, rekla da joj je Exkluziv jako “cool”.
Pogledaj originalni članak

Tatjana Jurić, voditeljica RTL Televizije, kao i svakoga nedjeljnog popodneva i danas će u Exkluzivu u svojoj rubrici V.I.P. donijeti ekskluzivni intervju, a ovaj put sve svoje tajne otkrio joj je splitski pjevač Marijan Ban.

- Oduševio me na prvu - otkrila nam je Tatjana i nastavila:

- Čula sam da je on prilično težak kada su u pitanju intervjui i novinari, ali sa mnom je bio toliko pristupačan i otvoren da me ostavio bez daha.

Tatjana je dodala da u razgovoru nije bilo nikakvih tabu-tema iako ga je ona na početku razgovora pristojno pitala ima li stvari o kojima ne želi razgovarati.

- Marijan je bio vrlo otvoren, nije mu bio problem govoriti ni o onom slučaju samoranjavanja koji je punio novinske stupce. Rekao je da ne zna zašto se oko toga digla tolika buka, jer njemu to nije bilo ništa strašno - kazala nam je Tatjana po povratku s intervjua. Ban joj je otkrio i da najviše inspiracije ima kada je gladan, a progovorio je i o svojoj obitelji.

- Nisam upoznala njegovu obitelj, ali rekao mi je da je na intervju sa mnom pristao upravo zbog mlađe kćeri. Ona mu je, naime, rekla da joj je Exkluziv jako “cool” emisija i da ima njezin blagoslov da popriča s nama - objasnila je RTL-ova voditeljica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.