optužili ih da šmrču

Maneskin nastupali na Euroviziji i sprdali se s prošlogodišnjim skandalom: 'Ne približavajte se stolu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube
14.05.2022.
u 23:41
Nakon nastupa razgovarali su s voditeljima, a nakon što je voditelj pitao što bi poručili natjecateljima u 'Green roomu', Damiano se našalio i podsjetio na skandal koji se dogodio prošle godine.
Pogledaj originalni članak

Bend Maneskin, prošlogodišnji pobjednici Eurovizije, na istom natjecanju pojavili su se ove godine. Ovaj put se nisu natjecali, već su nastupali tijekom glasovanja i predstavili svoju novu pjesmu 'Supermodel'. Nakon nastupa razgovarali su s voditeljima, a nakon što je voditelj pitao što bi poručili natjecateljima u 'Green roomu', Damiano se našalio i podsjetio na skandal koji se dogodio prošle godine. 

- Zabavite se i nemojte se približiti stolu. Nemojte to učiniti - kazao je Damiano. 

Podsjetimo, nakon proglašenja pobjednika prošle godine, internetom je počela cirkulirati snimka na kojoj se Damiano naginje prema stolu i čini se kako šmrče drogu tijekom prijenosa uživo. Pjevač je sve opovrgnuo na konferenciji za novinare, te kazao kako ne koristi narkotike.

Članovi benda obratili su se javnosti i na Instagramu te kazali kako su protiv droga i nikada nisu koristili kokain.

Dodali su i da su spremni na testiranje, jer nemaju što skrivati. Što se tiče snimke, navode da je bubnjar razbio čašu. Test, kojem su se podvrgnuli naknadno je pokazao kako nitko iz benda nije pozitivan na narkotike.  

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.