OPUSTITE SE HEJTERI

Manekenka golim videom na Instagramu podigla prašinu

Foto: Press Association/PIXSELL
Joanna Krupa
Foto: Press Association/PIXSELL
Joanna Krupa
Foto: Instagram
Joanna Krupa
Foto: Instagram
Joanna Krupa
23.01.2017.
u 12:59
- Da, imam na sebi donje rublje u boji kože. Opustite se, hejteri, ja sam model - napisala je američka manekenka poljskog podrijetla.
Pogledaj originalni članak

Joanna Krupa (37), poznata manekenka i zvijezda reality showa "The Real Housewives of Miami", podigla je dosta prašine na Instagramu objavom kratkog videa na kojem je, kako se činilo na prvu, potpuno gola. No, Joanna je razbila sve nedoumice u opisu:

-  Da, imam na sebi donje rublje u boji kože. Opustite se, hejteri, ja sam model - napisala je američka manekenka poljskog podrijetla.

 

Gola i u Mannequin Challengeu

Inače, nije prvi put kako Joanna ovakvim fotografijama ili videima budi maštu svojih pratitelja. Tako je u studenom objavila svoj Mannequin Challenge na kojem potpuno gola leži na prozoru i čita knjigu. "Strateška mjesta" prekrila je rukom i nogom.  Također, prilikom snimanja jednog editoriala snimila se gola na balkonu kako gleda u daljinu.

>>Manekenka Joanna Krupa prihvatila je mannequin challenge i odradila ga je gola

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:39 23.01.2017.

Čemu izraz "hejteri"? Nitko nikoga ne mrzi, samo se nekomu ne sviđaju manekenkeni potezi.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
13:46 23.01.2017.

dobra mala