Težak period

Manekenka Chrissy Teigen iz bolničkog kreveta: Molim vas, zaustavite ovu bol

Foto: instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Chrissy Teigen i John Legend
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.02.2021.
u 15:43
Dan nakon operacije je puštena na kućnu njegu i sada je okružena obitelji čija podrška i utjeha su joj neizmjerno važni jer ovo je tjedan u kojem je Chrissy trebala roditi svoje treće dijete, koje je izgubila u 20 tjednu trudnoće u rujnu prošle godine.
Pogledaj originalni članak

Bivša manekenka Chrissy Teigen (35) podijelila je na društvenim mrežama da je bila na operacija zbog endometrioze - kronične bolesti koji se javlja kada tkivo nepravilno raste izvan maternice.  - Operacija endometrioze. Molim vas, zaustavite ovu bol - napisala je Teigen uz fotografiju koju je objavila iz bolničkog kreveta. Dan nakon operacije je puštena na kućnu njegu i sada je okružena obitelji čija podrška i utjeha su joj neizmjerno važni jer ovo je tjedan u kojem je Chrissy trebala roditi svoje treće dijete, koje je izgubila u 20 tjednu trudnoće u rujnu prošle godine.

Supruga glazbenika Johna Legenda napisala je posvetu svom sinu nakon što se vratila s operacije endometrioze i njezine dirljive riječi rasplakale su mnoge.

- Ovo je fotografija sa snimanja spota za Johnovu pjesmu "Wild" u Meksiku. Bila sam u desetom tjednu trudnoće i izvan sebe od sreće. Pomislila sam kako je ovo lijep i neobičan način da i s drugima podijelimo vijest o prinovi. Nikad nisam mogao zamisliti što će se dogoditi tijekom sljedećih 10 tjedana ... Nisam siguran da ću ikad više moći gledati ovaj spot bez da jecam, ali nadam se da on osjeća moje suze i zna da nam nedostaje. Sad bi bio ovdje i ja bih ga držala i razgovarala s njim. Toliko žalim što mu nisam pogledala lice kad se rodio. Toliko sam se bojala vidjeti ga u svojim noćnim morama da sam zaboravila da ga mogu vidjeti i u snovima.To me najviše boli. Ovaj mjesec je grub podsjetnik i da budem iskren, mislila sam da je najgore prošlo, ali pretpostavljam da život i emocije nemaju raspored ponašanja. Volim vas i zahvalan sam na vašoj podršci i ljubavi.Volim te Jack. Tako mi nedostaješ. - napisala je u objavi koju je posvetila sinu Jacku kojeg je izgubila u 20 tjednu trudnoće. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.