Mnogi su pitali gdje su jaslice

Maja Šuput pokazala kako je uredila stan za Božić i zaredali su se komentari: Molim izbaci te orašare i ostale gluposti

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
Zagreb: Djeca i odrasli su Maji Šuput u Krašolandu na Adventu šapnuli svoje želje
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Maja Šuput sa sinom promovirala dječju kozmetiku
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Maja Šuput sa sinom promovirala dječju kozmetiku
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Maja Šuput sa sinom promovirala dječju kozmetiku
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.12.2022.
u 20:00
"Mi se toliko radujemo Božiću da smo već sve okitili i uživamo na najjače. Bloom će vas provest po stanu pa škicnite", napisala je Maja uz video koji je objavila na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i članica žirija "Supertalenta" Maja Šuput objavila je na Instagramu video u kojem je pokazala kako je čarobni duh Božića zavladao i u njezinu domu. Glavna zvijezda videa je njezin sin Bloom, a u opisu uz objavu Maja je napisala: "Mi se toliko radujemo Božiću da smo već sve okitili i uživamo na najjače. Bloom će vas provesti po stanu pa škicnite... Neka najljepše doba godine počne."

Njezini pratitelji komentirali su kako je Bloom presladak u božićnom outfitu i pohvalili su lijepo uređenje doma, ali bilo je i onih kojima je zasmetalo što Maja nije stavila jaslice pod bor i komentirali su kako orašari ne pripadaju ovdje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

"Jaslice, a ne orašar. Ma može i jedno i drugo, samo je žalosno da se Isusa ne smije više ni spomenuti u kontekstu Božića. Gdje su Isusove jaslice? Nažalost, zamijenio ih je orašar i Djed Božićnjak. Predivno okićeno, predivan Bloom. Ali gdje su jaslice?!! Najvažnije nedostaje. Molim izbaci te orašare i ostale gluposti... Ubaci Isusa, sve je predivno.  Sve je predivno, ali orašare van! Baš su gadni. Ima li igdje Isusa i jaslica što nam i je Božić. Bloom je top, ali orašari... Pa kaj vam je to ljepše od našeg tradicionalnog?" bili su neki od komentara koji su se našli ispod najnovije Majine objave na Instagramu. 

VIDEO Pogledajte kakav je spektakl u Areni priredio Halid Bešlić: U publici je nastala prava euforija!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

JO
jocoudriga
07:37 05.12.2022.

Ko je ova?

ZV
zvezdomor
08:35 05.12.2022.

nema jaslice al ima slamu u - glavi

HR
Hrast
06:23 05.12.2022.

A gdje je najvažnije, gdje je Bog, a gdje je ljubav? Kada će netko "poznat" sliku sa jaslicama?