otkrila je

Maja Šuput ima poseban razlog zašto je sad objavila ovu, dosad neviđenu fotku s vjenčanja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
08.03.2021.
u 12:33
Naime, fotka je to na kojoj nema muškaraca, već su na njoj samo njezine prijateljice, a izabrala ju je u povod Dana žena.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput(41) na Instagramu je objavila fotografiju s vjenčanja koju još nije podijelila s pratiteljima. Naime, fotka je to na kojoj nema muškaraca, već su na njoj samo njezine prijateljice, a izabrala ju je u povodu Dana žena.
"Sretan vam Dan žena, moje drage žene! Svim ženama od srca želim da im današnji dan bude ispunjen ljubavlju, pozitivom, ostvarenjem ciljeva i ženskim prijateljstvom", napisala je Maja uz fotku. 

Foto: Instagram

Inače, Šuput je na Instagramu objavila snimku s jednog svog koncerta, a pokraj njega napisala je komentar zbog kojeg su neki njeni obožavatelji pomislili da je već rodila. "Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama", napisala je Maja. 

"Znači li to da si rodila pa si za koji dan spremna"; "I mi jedva čekamo koncerte i sve ono što ide uz to s tobom"; "Znači li to da je mali šmeker stigao na svijet ili se varam", komentirali su joj obožavatelji, a neki su pisali kako i oni jedva čekaju koncerte. Inače, Maja je ranije objavila kako joj je termin porođaja 22. ožujka. 

Podsjetimo, Maja je nedavno za In Magazin govorila o dolasku sina na svijet.  – Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer toliko ljudi oko mene uvjeravalo me da će to biti mini Maja. Znaš, kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: "Tatina kći, da bar bude curica." Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš na svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu – kazala je Šuput.

Na upit jesu li se odlučili za ime, stiže zanimljiv odgovor: – Strana imena. To čak i nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: "Nenad." Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: "Jesi li morala?" – objasnila je pjevačica. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.