Izazivači

Maja Morales i Ava Karabatić dolaze na Farmu

Foto: Nova TV
Maja Morales i Ava Karabatić dolaze na Farmu
08.04.2010.
u 09:34
Na Farmu, naime, stiže splitska starleta Ava Karabatić, koja je već pokazala da je spremna napraviti sve za nekoliko minuta slave, pa nema sumnje da će se sjajno uklopiti u ekipu propalih glazbenika i kvazimanekenki.
Pogledaj originalni članak

Idila na Farmi, koju eventualno malo razbiju Daniel ili Sabina, trebala bi uskoro završiti, odlučile su vladajuće glave na Novoj TV. Producenti su, naime, odlučili malo zakuhati igru s novim izazivačima. Na Farmu stiže splitska starleta Ava Karabatić, koja je već pokazala da je spremna napraviti sve za nekoliko minuta slave, pa nema sumnje da će se sjajno uklopiti u ekipu propalih glazbenika i kvazimanekenki.

Na farmi doduše nema starijih profesora koji je opsjedaju, ali ne sumnjamo da će Ava "zablistati" u punom sjaju. Njoj se priključuje još jedan čudak u nizu kojeg je otkrio Red Carpet, riječ je o, blago rečeno, osebujnom glazbeniku koji se odaziva na ime Ivan Hrvatska, a ako niste čuli za njega, nema veze jer nitko nije.

Osim novih izazivača vraćaju se i Maja Morales i Antonio Marušić. Plavokosa starleta trebala bi pokazati da ipak može duže od dva dana bez one stvari, a Antonio bi trebao ispraviti greške, poput one kada je vjerovao npr. Danielu Popoviću koji ga je izmanipulirao i napravio naivcem.

Povratak Maje Morales ne treba čuditi budući da je velik dio gledatelja upravo nju okarakterizirao kao jednu od najzanimljivijih osoba na farmi što dovoljno govori o otužnoj kvaliteti kandidata u reality showu Nove TV.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

OB
-obrisani-
13:32 08.04.2010.

sad imaju kokice ,purice,kravice i ine životinje konkurenciju u debatama...

OB
-obrisani-
22:44 08.04.2010.

Jooooj, šta bi ja radio ovoj Karabatički... a tek ovoj Maji Morales, a ni ovom tipu u kariranoj košulji ne bi oprostio tako lako... Moje Kosovarke ne daju tako lako kao ove vaše, da ne velim šta...

VI
vitaszorcms
10:18 08.04.2010.

Zabava za bitange i vucibatine !