MUKOM IZGUBILA VIŠE OD 40 KG

Maja iz ŽNV otvorila dušu pa sada priznaje: 'Nakon finala sam vratila kile'

Foto: Instagram
Foto: RTL
Maja Milan
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Maja Milan
Foto: Screenshot
Foto: RTL
Maja Milan
Foto: Instagram
06.01.2021.
u 20:25
Simpatična kandidatkinja pete sezone "Života na vagi" Maja Milan pratiteljima je otkrila kako je nakon finala ipak ponovno dobila dio kilograma
Pogledaj originalni članak

Sudionica showa "Život na vagi" Maja Milan na svom Instagram profilu pratiteljima, kojih broji oko 11 tisuća, otkrila je pojedinosti iz života nakon završetka pete sezone emisije s brojnim gledateljstvom. Naime, Maja je u show ušla sa 138.6 kilograma, a na finalnom vaganju brojila je 97.2. Izgubila je ukupno 41.4 kilograma. 

Međutim, u pitanjima koje su joj postavili fanovi, otkrila je da ipak dio kilograma nakon izlaska iz showa vratila.

"Pa sad nakon blagdana sam nabacila par kila, ali sad idemo dalje. Nakon finala nisam izgubila kilograme, dobila sam ih", kaže Maja dodajući da sada jede povrće, žitarice i jogurte te da joj je veliki izazov bio uspostaviti novu prehranu. "Bilo je teško i dalje je teško. Težak je to put. Ipak se radi o mijenjanju životnog stila", pojašnjava ona, a onda su je upitali brine li je višak kože.

Foto: Instagram

"Brine me, pogotovo na trbuhu, ali uz trening se može mnogo napraviti pa ćemo vidjeti hoće li biti potreban zahvat", kazala je Maja koja je onda otkrila da se bila prijavila i u 3. sezonu showa, a kad su je zvali na sudjelovanje, nije bila spremna.

Foto: RTL
Maja Milan

Osim toga, fanove je zanimalo s kim je ostala u dobrim odnosima, a odgovorila je kako se najviše čuje sa Zdravkom, Maricom i Antom.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar taqa
taqa
09:21 07.01.2021.

Tila bi , ali ne moren, lina san , Ae

DU
Deleted user
10:22 07.01.2021.

Tako to biva kad bolje gušta pizza nego pome...

SS
S.Svarba
10:41 07.01.2021.

Lina i pricat,a kamoli kile izgubit...