Sretna

Maja iz showa 'Ljubav je na selu' ima dečka: Upoznala sam ga dok sam bila s drugim

Foto: Facebook
Foto: RTL
Foto: Facebook
19.07.2019.
u 14:33
Maja je u vezi s Andrijom Leskovićem. Veza je ozbiljna i planiraju zajednički odlazak na more.
Pogledaj originalni članak

Maja Lena Švaljug sudjelovala je u showu "Ljubav je na selu" želeći pronaći ljubav.

U showu joj to nije uspjelo, ali sklopila je brojna prijateljstva s ekipom iz desete sezone RTL-ova realityja, a otkrila je i da je zaljubljena.

– U vezi sam odnedavno – potvrdila je Maja Lena za RTL. Zaljubljena je u Andriju Leskovića. Ispričala je kako on nije iz njene Čazme nego iz Ivanića, ali dolazi često u Čazmu jer tamo ima rodbinu. 

– Upoznali smo se prije dvije, dvije i pol godine. Kad smo se upoznali, ja sam bila s drugim dečkom, a sada, dvije godine kasnije, odlučili smo biti zajedno. Dala sam nam šansu – ispričala je Lena.

Njihova veza je ozbiljna. Par planira i zajednički odlazak na more, barem za jedan vikend jer oboje rade i  teško im je organizirati se.

– Idemo u Crikvenicu ili Selce za vikend, a poslije ćemo vidjeti – rekla je Maja. 

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.