CARPOOL KARAOKE

Madonna Cordenu priznala kako se ljubila s Michaelom Jacksonom

Foto: Screenshot
Madonna
Foto: Screenshot
Madonna
Foto: Press Association/Pixsell
56th GRAMMY Awards - By Lionel HahnMadonna attends the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California.Lionel Hahn Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
Madonna
Foto: Reuters
Slavni na modnom događaju Met Gala
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Madonna
09.12.2016.
u 13:33
Pogledaj originalni članak

Kraljica popa Madonna gostovala je u ovotjednom izdanju popularnog showa Carpool Karaoke Jamesa Cordena, u kojem poznate zvijezde tijekom vožnje pjevaju svoje najpoznatije pjesme, ali i govore o svom životu. Madonna je tako prvi put javno priznala da se ljubila s Michaelom Jacksonom.

Bio je malo sramežljiv

– Da, ljubili smo se u usta. Bio je malo sramežljiv pa sam ja napravila prvi korak. No, malo sam ga opustila čašom chardonnaya. Na kraju se predao – kazala je Madonna i dodala kako su za to dosad znali samo njeni prijatelji.

Pop-zvijezda nije htjela više govoriti o svojim vezama, no priznala je kakve muškarce voli.
– Mora imati smisao za humor, i razumjeti moj smisao za humor. Mislim kako je najbolja stvar biti u braku s nekim tko je jako zabavan – kazala je Madonna iza koje su dva braka, sa Seanom Pennom i Guyem Ritchiejem.

>>Nakon Kardashiana i Madonna planira snimiti vlastiti reality show

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.